Super Silver Haze

Cup Winner
Feminized
Medical
Sativa

199,00 kr.479,00 kr.

Super Silver Haze cannabisfrø fra Green House Seeds er en Sativa-dominant sort, skabt af de to anerkendte avlere, Shantibaba og Neville. For at lave Super Silver Haze krydsede forskellige Skunk #1, Haze og Northern Lights, og resultatet blev fremragende.

Det er en verdensberømt sort, der blev kendt som kongen af alle Sativaer i 90erne. Den nyder stadig stor succes i bl.a. USA, hvor den kan findes på mange af de såkaldte ”dispensaries”.

Den har vundet over 25 priser ved diverse Cups, bl.a.:

1. Pladsen i kategorien ”Hydro” ved High Times Cannabis Cup, 1997
1. Pladsen High Times Cannabis Cup, 1998
1. Pladsen High Times Cannabis Cup, 1999

Vælg pakkestørrelse
199,00 kr.
279,00 kr.
479,00 kr.
Tilføj til ønskeliste
Tilføj til ønskeliste

Beskrivelse

Super Silver Haze er en skøn, potent, robust, stor/medium-størrelse cannabis, der udvikler talrige sidegrene med passer af store, topskud, der glimter af de mange krystaller.

Blomstringstid er i den længere ende af spektret, typisk for Sativa, men de fænomenale afgrøder er hele ventetiden værd.

Den vokser energisk, og det er derfor nødvendigt at kontrollere/begrænse dens størrelse indendørs. Det anbefales at sætte den tidligt i blomst, at beskære den samt at benytte diverse kultiveringsteknikker såsom LST og SCROG, hvilket den er perfekt til.

Det er desuden super velegnet til hydroponisk dyrkning, hvor den leverer utrolige præstationer.

Smagen og aromaen er rig, kompleks og overordentlig lækker med søde undertoner og strejf af Haze, citron, fyrretræ, røgelse og cedertræ.

Effekten er kraftig, langtidsvarende og primært cerebral: Opløftende, eufori- og glædesskabende. Det har fået tilnavnet ”one-hitter-quitter” pga. dens potens virkning.

Medicinsk er den effektiv til lindring af smerter samt appetitstimulering.

Specifikationer

Type/køn: Feminiserede

Genotype: Sativa-dominant

Område: Indendørs

Højde: Medium/stor

Blomstringstid: 70-77 dage

Udbytte: Op til 800 g/m2

THC-indhold: 18%

CBD-indhold: 1,08%

0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen