A.M.S.

Feminized photoperiod
Sativa effect
Fast Flowering

149,95 kr.424,95 kr.

A.M.S. cannabisfrø fra Green House Seeds er en lettere Sativa-dominant sort, der stammer fra krydsning mellem en Swiss Sativa og en Swiss Indica.

A.M.S. står for ”Anti Mold Strain” (anti-mug-sort), da et af dens bedste karakteriska er en høj modstandsdygtighed over for mug og skadedyr.

Den har gennemsnitlig 15% THC og over 1% CBD, hvilket gør den interessant for medicinske brugere.

Vælg pakkestørrelse
149,95 kr.
239,95 kr.
424,95 kr.
Tilføj til ønskeliste
Tilføj til ønskeliste

Beskrivelse

A.M.S. er en yderst hårdfør, robust, medium/stor-størrelse cannabis, der producerer talrige store, aflange topskud, der er tætte, og skinner af de mange krystaller.

Dens modstandsdygtighed over for mug, gør den velegnet til dyrkning i kolde, fugtige miljøer, såsom drivhus, samt indendørs, hvor det kan være et problem at holde fugtigheden nede.

Den har to fænotyper: En der er meget Indica-dominant og en der modsat er meget Sativa-dominant.

Den Indica-dominante fænotype er dog klart den mest interessante, idet den giver et væsentlig bedre afkast og bliver hurtigere færdig. Den kan identificeres i vegetativ stadie ved at have store, fede blade og en robust struktur som et juletræ.

Høst i uge 9 er der, hvor den har flest krystaller, men i følge Green House høster kommercielle gartnere den allerede i uge 8. Indendørs kan den give op til 600-700 g/m2 efter 8 uger. Udendørs i drivhus kan den høstes i slutningen af september.

Smagen og aromaen er meget speciel, kompleks og udtrykt med strejf af citron, frugter, sandeltræ og krydderier. Den bliver endnu mere udtrykt efter tørring og en ordentlig curingprocess.

Effekten er potent og balanceret, både fysisk og cerebralt. Den cerebrale virkning er intens, klar, inspirerende og samtidigt introspektiv. Den har et ret højt CBN-indhold på 0,7%, hvilket gør den meget afslappende.

For medicinske brugere har det store indhold af THC, CBD og CBN adskillige gode anvendelsesmuligheder.

Specifikationer

Type/køn: Feminiserede

Genotype: 60% Indica / 40% Sativa

Område: Indendørs & drivhus

Højde: Medium/stor

Blomstringstid: 56-63 dage

Udbytte: Op til 700 g/m2

THC-indhold: 19,05%

CBD-indhold: 0,17%

CBN-indhold: 0,14%

Varenummer (SKU): SX5LK8JT48 Categories: , , ,
0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen