Zkittlez Auto

Feminized Autoflowering
Balanced effect
High Yield
Fruity

67,95 kr.521,95 kr.

Zkittlez Auto cannabisfrø fra Fast Buds er en Indica-dominant sort, afledt ved krydsning mellem to forskellige Z3 og en Ruderalis.

Resultatet er en hybrid, der mikser det bedste fra Indica og Sativa, og udmærker sig for sin ekstreme slik-agtige smag og massive udbytte. Cannabis-elskere vil uden tvivl finde den svært at modstå.

Vælg pakkestørrelse
67,95 kr.
179,95 kr.
299,95 kr.
521,95 kr.
Tilføj til ønskeliste
Tilføj til ønskeliste

Beskrivelse

Zkittlez Auto er en unik, energisk, hårdfør, højtproducerende, medium-størrelse cannabis, der udvikler kæmpemæssige topskud, der er som glaseret med krystaller.

Afstanden mellem stængelleddene er anseelig, hvilket ikke er en negativ attribut, da det tillader den at fylde pladsen ud med topskud. Hoved-colaen/topskuddene danner en massiv trekant, hvilket giver den et unik udseende.

Den energiske vækst og store topskudsproduktion bevirker, at det er en tørstig cannabis; den har brug for masser af vand og næring, for at opfylde dens fulde potentiale. Ydermere er dens aroma i blomstringen kraftig og gennemtrængende, så det er en god idé at bruge et godt kulfilter.

Smagen og aromaen er udtrykt og delikat. Topskuddene i blomstringen afgiver søde noder af chokolade, men når de er høstet og har curet noget tid, skifter de karakter og minder om modne bær og slik. Smagen er sød og frugtig og minder om slikket Skittles (sukker/frugt), den er opkaldt efter.

Effekten er yderst behagelig, lækker og perfekt balanceret mellem det fysiske og det cerebrale. Den er ideel til en aften ude med venner, såvel som en afslappende aften på sofaen.

Specifikationer

Type/køn: Feminiserede autoblomstrende

Genotype: Indica-dominant

Område: Indendørs, udendørs & drivhus

Højde: Medium (70-100 cm)

Blomstringstid (fra frø): 63-70 dage

Udbytte: XXL

THC-indhold: Meget højt

CBD-indhold: Lavt

Varenummer (SKU): 33LI87183K Categories: , ,
0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen