Wedding Cheesecake FF

Feminized photoperiod
THC
Fast Flowering
High Yield

96,95 kr.739,95 kr.

Wedding Cheesecake FF cannabisfrø fra Fast Buds er en Sativa-dominant sort, skabt ved krydsning mellem (Wedding Cake x Cheese) x Wedding Cheesecake Auto.

Det er en hurtigblomstrende sort (FF = Fastflowering), der egner sig til dem, der ønsker masser af kvalitetsafgrøder på kort tid.

Vælg pakkestørrelse
96,95 kr.
269,95 kr.
409,95 kr.
739,95 kr.
Tilføj til ønskeliste
Tilføj til ønskeliste

Beskrivelse

Wedding Cheesecake FF tilbyder XXL afkast med en kort blomstringsperiode på 7-8 ugers. Denne ekstremt lækre og aromatiske plante producerer tonsvis af mundvandsdrivende terpener og en delikat, frisk smag, der minder om cheesecake.

Den trives indendørs og såvel som udendørs, og giver op til 650 g/m2 selv med en minimal indsats, hvilket gør det til en ideelle begyndersort, da det gør det muligt at maksimere afkastene uden at være dyrknings-ekspert.

Topskuddene er kraftige, store og dækket af et af sølvhvidt lag krystaller og orange pistiller. De limegrønne blomster skinner med en række farver fra mørkegrøn til lysegrøn, til lyserøde og lilla, og dufter himmelsk med en lækker aroma, der vil minder om frisk cheesecake fra konditoren. Når du åbner topskuddene, kan du forvente en lækker aroma en strejf af citrus og en sød nøddesmag, der runder det hele af og glatter røgen ud.

Forvent en effekt, der er lige så lækker som aromaen. Denne sort er mere cerebral end fysisk og begynder med en kraftig cerebral følelse, der løfter dit humør, så du er i en dejlig tilstand af lykke; fri for negativitet og stress. Jo mere du ryger, desto mere begynder den stærke kropslige rus at krybe ind på dig, der afslapper i dybden og efterlader dig i en sindstilstand af fred og harmoni. Kort sagt, tilbyder den en potent, men balanceret blanding af Indica- og Sativa-effekter, så du kan opleve det bedste af begge verdener.

Specifikationer

Type/køn: Feminiserede fotoperiode

Genotype: 35% Indica / 65% Sativa

Område: Indendørs, udendørs & drivhus

Højde: Op til 300 cm (udendørs)

Blomstringstids: 49-56 dage

Udbytte: 500-650 g/m2 / 450-800 g/plante

THC-indhold: Op til 25%

CBD-indhold: Lavt

Varenummer (SKU): MP9IZKW363 Categories: , ,
0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen