Tangie’Matic

Feminized Autoflowering
Sativa effect
High Yield
Fruity

81,95 kr.596,95 kr.

Tangie’Matic cannabisfrø fra Fast Buds er en Sativa-dominant sort, afledt ved krydsning mellem en den fantastiske Tangie og Ruderalis.

Det er i følge Fast Buds en af deres mest interessante sorter. Den udvikler meget høje niveauer af THC. Oftest ligger dette i målinger på 21-22%, men kan nå helt op til 23%.

Vælg pakkestørrelse
81,95 kr.
223,95 kr.
335,95 kr.
596,95 kr.
Tilføj til ønskeliste
Tilføj til ønskeliste

Beskrivelse

Tangie’Matic er en skøn, hurtigblomstrende, let-at-dyrke, medium/stor størrelse cannabis med et så stort udbytte, at det er en favorit blandt kommercielle dyrkere. Den udvikler store krystalliserede topskud der er stærkt aromatiske og af høj kvalitet.

Det er den mest Sativa-dominante sort i deres katalog og kan følgelig blive ret stor; normalvis mellem 80-130 cm høj, men kan dog blive helt op til 150 cm. Den egner sig derfor ikke de såkaldte ”microgrows”, små grotelte eller diskret dyrkning udendørs.

For at opnå det bedste resultatet, anbefales det, at man giver den en blid behandling særligt i vækstfasen. Det vil sige, at man skal undgå unødige stressfaktorer såsom træning (LST vil dog formodentlig godt kunne gå an), beskæring etc.

Smagen og aromaen er stærkt citrus, frugtig og med noder af krydderier og mandarin.

Den fulde effekt indtræder efter ca. 30 minutter og varer i lang tid. Denne er meget potent og typisk Sativa: Stærkt cerebral, opløftende, klar og energisk. Anbefales til både dag- og aftenbrug.

Medicinsk er den velegnet til behandling og lindring af migræne, angst, depression, kronisk stress og appetit-mangel. Grundet dens opløftende effekt er den særlig velegnet til brug om morgenen.

Specifikationer

Type/køn: Feminiserede autoblomstrende

Genotype: Sativa-dominant

Område: Indendørs, udendørs % drivhus

Højde: 80-130 cm

Blomstringstid fra frø: 63 dage

Udbytte: XXL

THC-indhold: 21-22%

CBD-indhold: Lavt

Varenummer (SKU): 39FDJ348NI Categories: , , ,
0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen