Strawberry Banana Auto

Feminized Autoflowering
Balanced effect
THC
High Yield

96,95 kr.739,95 kr.

Strawberry Banana Auto cannabisfrø fra Fast Buds er en balanceret hybrid med en let overvægt af Indica.

Det gør sig særlig bemærket for sit ekstremt høje THC-indhold på hele 27%, hvilket gør den til en af de stærkeste sorter på markedet.

Derudover tilbyder den en fabelagtig terpen-profil, hvilket gør den ideel til udarbejdelse af mundvandsdrivende ekstraktioner af den mest udsøgte kvalitet.

 

Vælg pakkestørrelse
96,95 kr.
269,95 kr.
409,95 kr.
739,95 kr.
Tilføj til ønskeliste
Tilføj til ønskeliste

Beskrivelse

Strawberry Banana Auto er en ekstremt potent, lækker, energisk voksende, produktiv, let-at-dyrke, medium/stor-størrelse cannabis, der kan nå en højde af op til 150cm under optimale vækstforhold.

Den producerer masser af kompakte, aflange topskud, der er lysegrønne med orange støvdragere. Disse er generøst dækket af imponerende krystaller spredt ud over både blade og stængler.

Strukturen er busket med adskillige sidegrene fyldt med topskud, hvilket – sammen med dens generelle store størrelse – gør den til en produktiv plante.

Antallet af sidegrene, dens tendens til at blive høj, samt de tunge afgrøder, gør det en god idé at støtte den med bambuspinde, net, snor etc. Dette både for at styre dens højde, og minimere risikoen for at sidegrenen knækker uden vægten af blomsterne, men også skabe mere luft- og lyspenetration og derved forøge afkastet.

Smagen og aromaen er intens og gennemtrængende, og kan bedst beskrives som frugtig og sød med strejf af bananer og tyggegummi.

Effekten er ekstremt potent takket være dens skyhøje THC-indhold, og giver en kraftig fysisk afslappende følelse akkompagneret af en meget euforisk, opløftende følelse, og et skarpt mentalt fokus.

Specifikationer

Type/køn: Feminiserede autoblomstrende

Genotype: 55% Indica/ 45% Sativa

Område: Indendørs, udendørs & drivhus

Højde: 110-150 cm

Blomstringstid: 70-77 dage

Udbytte: 50-250 g/plante (udendørs) 450-600 g/m2 (indendørs)

THC-indhold: Op til 27%

CBD-indhold: Lavt

Varenummer (SKU): 94788UV1D2 Categories: ,
0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen