Stardawg Auto

Feminized Autoflowering
Balanced effect
High Yield
Extraction

81,95 kr.596,95 kr.

Stardawg Auto cannabisfrø fra Fast Buds er en Sativa/Indica-hybrid, afledt ved krydsning mellem Stardawg (Chemdawg 4 x Tres Dawg) og Ruderalis.

Navngivet efter dens mange krystalliserede, skinnende trikomer, der lyser som stjerner. Denne autoblomsterende version er yderst potent med et THC-indhold op til 22%. Aromaen er meget udtrykt og får et smil på læbernes hos cannabis-elskere.

Medicinske brugere vil også kunne have glæde af dens gavnlige egenskaber ift. bekæmpelse af udmattelse samt stress og angst-relaterede diagnoser.

Vælg pakkestørrelse
81,95 kr.
223,95 kr.
335,95 kr.
596,95 kr.
Tilføj til ønskeliste
Tilføj til ønskeliste

Beskrivelse

Stardawg Auto er en smuk, let-at-dyrke, hårdfør, medium-størrelse cannabis, der blomstrer hurtigt og producerer generøse mængder afgrøder.

Den har en robust struktur med talrige sideskud, og moderat/stor afstand mellem stængelleddene. Den udvikler tætsiddende, stenhårde topskud med orange pistiller og en overflod af skinnende krystaller.

Da den godt kan lide at brede sig horisontalt, og i nogen grad i højden også, er det en god idé at tillade dem god plads ved dyrkning indendørs.

Takket være dens store krystalproduktion er den særdeles velegnet til ekstraktioner.

Smagen og aromaen er fortræffelig og en blanding af fyrretræ og kraftig Diesel. Eftersmagen er sur og citron/lime-agtig.

Stardawgs effekt er kendt for indtræde i fuld effekt i de første 5 minutter efter indtagelse. Denne er komplet balanceret mellem krop og sind, og kulminerer i en totalt afslappende følelse, der starter dybt indefra og spreder sig udad til alle lemmer. Kort herefter begynder en energisk, opløftende strøm af kreative og psykedeliske følelser at opstå.

Medicinsk kan den, foruden at modvirke udmattelse og stress og angst-relaterede diagnoser, hjælpe med at forøge appetitten og reducere kvalme.

Specifikationer

Type/køn: Feminiserede autoblomstrende

Genotype: Indica/Sativa-hybrid

Område: Indendørs, udendørs & drivhus

Højde: Medium (70-120 cm)

Blomstringstid (fra frø): 63-70 dage

Udbytte: XL (400-600 g/m2 eller 50-300 g/plante)

THC-indhold: Meget højt (op til 22%)

CBD-indhold: Lavt

Varenummer (SKU): AQ294R6HRU Categories: , , ,
0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen