Smoothie Auto

Feminized Autoflowering
Balanced effect
THC
Cup Winner
Extraction

96,95 kr.739,95 kr.

Smoothie Auto cannabisfrø fra Fast Buds er en Indica-dominant sort, afledt ved krydsning mellem Somango og Blueberry.

Resultatet er en sort med mange fremragende kvaliteter. Særlig bemærket er den dog for dens lækre smage og frugtige nuancer, samt at det er den mest prisvindende sort fra Fast Buds til d.d.

Vælg pakkestørrelse
96,95 kr.
269,95 kr.
409,95 kr.
739,95 kr.
Tilføj til ønskeliste
Tilføj til ønskeliste

Beskrivelse

Smoothie Auto er en let-at-dyrke, hurtigblomstrende, medium-størrelse cannabis, der producerer skønne afgrøder rig på smag og høj potens. Den egner sig godt til SOG og LST.

I blomstringen udvikler masser af tykke, limegrønne topskud, der er stenhårde og hvis exceptionelle, saftige krystaller (med helt op til 24% THC) unægtelig vil tiltrække opmærksomhed. Den er ideel til udarbejdelse af lækre ekstraktioner.

Ydermere kan den tilegne sig smukke lilla nuancer på bladene i løbet af blomstringen, og har en ret intens aroma, hvilket gør det tilrådeligt at bruge et godt kulfilter.

Smagen og aromaen er udsøgt og virkelig frugtig. Det er en mundvandsdrivende cocktail af blåbær og moden mango, der vil fylde ganen med behagelige og cremede smage.

Effekten er potent og balanceret: En blanding af euforiske og dybt afslappende følelser, hvilket gør den perfekt til både dagtimer og de sene aftentimer.

Specifikationer

Type/køn: Feminiserede autoblomstrende

Genotype: Indica-dominant

Område: Indendørs, udendørs & drivhus

Højde: Medium (80-110 cm)

Blomstringstid (fra frø): 63-70 dage

Udbytte: XL

THC-indhold: 24%

CBD-indhold: Lavt

Varenummer (SKU): 242GIEKTU7 Categories: , ,
0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen