Six Shooter Auto

Feminized Autoflowering
Balanced effect
THC
High Yield

81,95 kr.596,95 kr.

Six Shooter Auto cannabisfrø fra Fast Buds er en Sativa-dominant sort, afledt ved krydsning mellem to af deres bedste genetikker; nemlig Mexican Airlines Auto og Crystal Meth Auto.

Målet var at skabe en særdeles produktiv autoblomstrende sort med potent effekt.

Resultatet er en stabil og yderst potent cannabisplante af høj kvalitet, der tilmed har det største udbytte overhovedet i Fast Buds katalog.

Vælg pakkestørrelse
81,95 kr.
223,95 kr.
335,95 kr.
596,95 kr.
Tilføj til ønskeliste
Tilføj til ønskeliste

Beskrivelse

Six Shooter Auto er en fantastisk, hurtigblomstrende, potent, medium/stor-størrelse cannabis med mange kvaliteter – mest fremtrædende, at det er den mest produktive sort i Fast Buds katalog. Den bliver mellem 100-140 cm høj, og udvikler en robust struktur med én stor, massiv central cola/topskud, akkompagneret af talrige sidegrene med medium-størrelse topskud.

Dens tætte topskud, der omkranser hovedtopskuddet, minder om grovkaliber-ammunition i tromlen på en revolver (deraf navnet “seksløber” på engelsk). Topskuddene er herligt glaseret med et tykt lag hvide krystaller, og kan prale af et THC-indhold helt op til 21%.

Udover en stærk, robust struktur har den en skøn fordeling af topskud ift. blade. Dette gør efterbehandlingen tidsbesparende og en sand fornøjelse.

Blomstringen sker 3-4 uger efter dens første ”true leaves” (dvs. bladsættet efter de små runde såkaldte kimblade), og er klar til at høste efter blot 9-10 uger fra frø. Slutresultatet indendørs kan nå mellem 500-700 g/plante, hvilket selvsagt er imponerende! Udendørs kan man i følge Fast Buds forvente mellem 80-350 g/plante!

Duften i blomstringen er ikke særlig kraftig, hvilket gør den god til diskret dyrkning udendørs tæt på naboer, samt indendørs, hvis ens kulfilter synger på sidste vers eller simpelthen er underdimensioneret ift. udsugningsventilatoren.

Smagen og aromaen er subtil tropisk, citrus-agtig med noder af peber og røgelse.

Effekten er hårdtslående og intens, men dog balanceret og vil ikke få dig til at falde i søvn eller blive låst i sofaen.

Specifikationer

Type/køn: Feminiserede autoblomstrende

Genotype: Indica/Sativa-hybrid

Område: Indendørs, udendørs & drivhus

Højde: Medium/stor

Blomstringstid (fra frø): 63-70 dage

Udbytte: XXL (500-700 g/plante)

THC-indhold: 24%

CBD-indhold: Lavt

Varenummer (SKU): PWPTTPU551 Categories: , ,
0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen