Rhino Ryder Auto

Feminized Autoflowering
Indica effect
Short height
Medical

67,95 kr.521,95 kr.

Rhino Ryder Auto cannabisfrø fra Fast Buds er en Indica/Sativa-hybrid (50/50%). Det er en feminiserede autoblomstrende version/fortolkning af Medicine Man (aka White Rhino).

Det er en unik sort med et højt THC- og moderat CBD-inhold, der er effektivt i stand til at lindre og afhjælpe en lang række lidelser. Den var en af de første favoritter blandt brugere af medicinsk cannabis i USA.

Vælg pakkestørrelse
67,95 kr.
179,95 kr.
299,95 kr.
521,95 kr.
Tilføj til ønskeliste
Tilføj til ønskeliste

Beskrivelse

Rhino Ryder Auto er en særdeles let-at-dyrke, hurtigblomstrende, produktiv lille/medium-størrelse cannabis med en super kompakt struktur og et godt afkast. Den er tørkeresistent og modstandsdygtig over for skadedyr, og er ikke krævende ift. gødning.

Dens størrelse og kompakte struktur gør den diskret til udendørs dyrkning på altan eller i haven, samt velegnet til indendørs arealer med lav lofthøjde. Rhino Ryder Auto trives både inden- og udendørs.

Smagen og aromaen er frisk kanel med eftersmag af pærer.

Effekten er potent og udpræget fysisk; og efterlader en tung, afslappende følelse i kroppen. Terapeutisk er den derfor særlig effektiv mod muskelproblemer, spasmer, fibromyalgi, kramper og andre fysiske smerter. Den er tillige velegnet til søvnproblemer grundet dens afslappende natur.

Specifikationer

Type/køn: Feminiserede

Genotype: 50% Indica / 50% Sativa

Område: Indendørs, udendørs & drivhus

Højde: Lille/medium (60-100 cm)

Blomstringstid: 63-70 dage

Udbytte: Stort (op til 350 g/plante)

THC-indhold: 15-20%

CBD-indhold: 1,2%

Varenummer (SKU): Q79DKRLQ8E Categories: , , ,
0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen