Purple Punch Auto

Feminized Autoflowering
Balanced effect
THC
High Yield

96,95 kr.739,95 kr.

Purple Punch Auto cannabisfrø fra Fast Buds er en Indica-dominant sort, og er simpelthen en autoblomstrende version af Purple Punch.

Det er en utrolig populær og efterspurgt sort, der er kendt for sine smukke lilla farver, delikate smag og vidunderlige effekt.

 

Vælg pakkestørrelse
96,95 kr.
269,95 kr.
409,95 kr.
739,95 kr.
Tilføj til ønskeliste
Tilføj til ønskeliste

Beskrivelse

Purple Punch Auto er en fascinerende, let-at-dyrke, hurtigblomstrende, højproduktiv, medium/stor-størrelse cannabis, der i løbet af kort tid udvikler et stor langt central topskud omkranset af sidegrene.

Topskuddene er runde, vægtige og generøst glaseret af saftige krystaller.

Det er en begyndervenlig plante, der tilpasser sig alle forhold og miljøer udendørs såvel som indendørs. Det eneste den kræver, for at udløse sit maksimale potentiale, er en rigeligt med lys samt at man gøder den.

Smagen og aromaen er intens, kompleks og utrolig lækker, og består af en kombination søde kirsebær og blåbær-muffins på en baggrund af jord, krydderier og Diesel.

Effekten er potent og langtidsvirkende. Den starter ud som en euforisk, opløftende, glædesbringende rus, der gradvist går hen i en beroligende følelse af velvære, der afslapper både krop og sjæl i dybden.

Specifikationer

Type/køn: Feminiserede autoblomstrende

Genotype: 85% Indica/ 15% Sativa

Område: Indendørs, udendørs & drivhus

Højde: 90-150 cm

Blomstringstid: 63 dage

Udbytte: 60-200 g/plante (udendørs) 450-600 g/m2 (indendørs)

THC-indhold: 24%

CBD-indhold: Lavt

Varenummer (SKU): EKF52DH6JX Categories: ,
0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen