Purple Lemonade

Feminized Autoflowering
Indica effect
THC
Fast Flowering

96,95 kr.739,95 kr.

Purple Lemonade cannabisfrø fra Fast Buds er en Indica-dominant sort skabt ved krydsningen mellem lilla og citrus genetikker fra Californien blandet med autoblomstrende genetik.

Det er en kompleks og velsmagende cannabis, der kombinerer en underspillet Sativa-effekt med en afslappende let fysisk følelse.

Vælg pakkestørrelse
96,95 kr.
269,95 kr.
409,95 kr.
739,95 kr.
Tilføj til ønskeliste
Tilføj til ønskeliste

Beskrivelse

Purple Lemonade er en smuk, let-at-dyrke, hurtigblomstrende, medium-størrelse cannabis, der energisk producerer generøse mængder af kompakte, krystalliserede topskud. Kontrasten mellem de lilla blomster, sukkerblade med mørkegrønne spidser og orange støvfangere er virkelig speciel og en fryd for øjet.

Strukturen er Indica dvs. den udvikler masser af tætte topskud omkring hovedstammen. Den har en fordelagtig afstand mellem stængelleddene, hvilket gør den velegnet til LST.

Den gør sig ydermere bemærket, for at være super taknemmelig ift. gødningsbehov, men vil selvfølgelig eksploderer i vækst, og afgrødernes kvalitet vil blive desto større, hvis den får en god diæt i passende mængder. Under ideelle forhold vil den kunne give i omegnen af 400-500 g/m2.

Smagen og aromaen er udtrykt citrus-agtig med noder af sukker/sødme.

Med et THC-indhold på 22% er effekten potent, og starter ud som stærkt opløftende og behagelig. Efter noget tid udvikler den sig gradvist til en afslappende kropslig følelse af velvære, dog uden at lime dig fast til sofaen eller på anden måde sløvende. Den er derfor perfekt til både dagtimerne og afslapning om aftenen.

Specifikationer

Type/køn: Feminiserede autoblomstrende

Genotype: 70% Indica / 30% Sativa

Område: Indendørs, udendørs & drivhus

Højde: 70-110 cm

Blomstringstid: 56-63 dage

Udbytte: XL (400-500 g/m2)

THC-indhold: 22%

CBD-indhold: Lavt

Varenummer (SKU): L6KC841JCY Categories: , ,
0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen