Purple Lemonade FF

Feminized photoperiod
Outdoor

96,95 kr.739,95 kr.

Purple Lemonade FF cannabisfrø fra Fast Buds er en lettere Sativa-dominant sort, skabt ved krydsning mellem Tangie og Purple Lemonade Auto.

Det er en hurtigblomstrende sort (FF = Fastflowering), der egner sig til dem, der ønsker masser af kvalitetsafgrøder på kort tid.

Vælg pakkestørrelse
96,95 kr.
269,95 kr.
409,95 kr.
739,95 kr.
Tilføj til ønskeliste
Tilføj til ønskeliste

Beskrivelse

Purple Lemonade FF gror kraftige, koniske topskud, der praler med en hel række rosa-lilla nuancer med rige, mørkeorange pistiller, der skyder ud i alle retninger. Den sort skiller sig ud ved de ofte lila/hvide krystaller, der giver den en smuk rosa farve, samt den store mængder krystaller, hvilket gør den fremragende til ekstraktioner.

Topskuddene udstråler en dejlig syrlig citrus-aroma, der afslører en sødere, mere frugtig duft, når du bryder topskuddene åbne. Uden tvivl et must for connaisseurer og dem, der leder efter stærke terpen-profiler.

Den producerer op til 550 g/m2 af smukke lilla topskud, der er klar til høst efter 7-8 uger. Disse ledsages af ufatteligt sukkerrige citrus-terpener, der er lige så forfriskende som en kold lemonade på en varm sommerdag. Det er den ideelle sort for den slik-elskende bruger, der efterspørger kvalitet og generøse mængder af krystaller.

Effekten er lige så unik som smagen. Forvent en potent opkvikkende følelse, der giver dig den energi, du har brug for at komme igennem en opgave, mens du er 100% glad og stressfri. Effekten forvandler sig gradvist til en bølge, der bevæger sig ud i lemmer og muskler, afslapper din krop i dybden og sætter dig i den rigtige stemning til at gennemføre en travl dag med et stort smil på læben. Den er fremragende til dagbrug, da det ikke kun øger energi, men også kan hjælpe med at bekæmpe kronisk smerte, hovedpine og stress.

Specifikationer

Type/køn: Feminiserede fotoperiode

Genotype: 45% Indica / 55% Sativa

Område: Indendørs, udendørs & drivhus

Højde: Op til 200 cm (udendørs)

Blomstringstids: 49-56 dage

Udbytte: 450-550 g/m2 / 350-550 g/plante

THC-indhold: Op til 25%

CBD-indhold: Lavt

Varenummer (SKU): 55M4668MZJ Categories: , ,
0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen