Pineapple Express Auto

Feminized Autoflowering
Cup Winner
High Yield
Fruity

81,95 kr.596,95 kr.

Pineapple Express Auto cannabisfrø fra Fast Buds er en Indica/Sativa-hybrid, afledt ved krydsning mellem Pineapple Express og Ruderalis.

Resultatet er en prisvindende, unik kombination af smage, og er i følge Fast Buds selv en af deres bedste sorter.

Vælg pakkestørrelse
81,95 kr.
223,95 kr.
335,95 kr.
596,95 kr.
Tilføj til ønskeliste
Tilføj til ønskeliste

Beskrivelse

Pineapple Express Auto er en forbløffende, hurtigblomstrende, potent, medium/stor-størrelse cannabis, der på kort tid producerer overdådige mængder afgrøder i form af lækre, snehvide krystalliserede topskud med en uimodståeligt aroma.

Med en højde på op til 140 cm, anbefaler Fast Buds at man bruger 10 liters potter. Den er en relativ begyndervenlig plante, eftersom den kun har brug for lidt ekstra opmærksomhed ift. pH og lys. Dog kan den størrelsesmæssigt udvikle sig noget af et bæst af en plante, så vær sikker på den har plads nok at udfolde sig.

Den er klar til høst efter kun 60 dages blomstring med et imponerende afkast på 300 g pr. plante under optimale forhold.

Smagen og aromaen er særdeles udtrykt med noder af ananas og tropisk frugt. Aromaen er gennemtrængende så indendørs er brug af et godt kulfilter strengt nødvendigt, hvis da nogen form for diskretion ønskes.

Effekten er med sin 20% THC yderst potent. Den er perfekt til sociale lejligheder og til at grine og have det sjovt med venner. Af Fast Buds selv bliver den beskrevet som amourøs, dvs. kærlig/erotisk/lystig, og et fortræffeligt valg til at dele med sin udkårne ved særlige lejligheder, samt hyggeaftener med serier og ren afslapning.

Terapeutisk er den velegnet til at modvirke symptomer på grøn stær, kvalme, epilepsi, multiple sclerose, rygsmerter, PMS, gigt samt til at lindre stress, migræner, astma etc.

Specifikationer

Type/køn: Feminiserede autoblomstrende

Genotype: Indica/Sativa-hybrid

Område: Indendørs, udendørs & drivhus

Højde: 90-140 cm

Blomstringstid fra frø: 70 dage

Udbytte: XL (op til 300 g/planten indendørs)

THC-indhold: 20%

CBD-indhold: Lavt

Varenummer (SKU): EDBYT79MWG Categories: , , ,
0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen