Original Auto White Widow

Feminized Autoflowering
Sativa effect
Medical

67,95 kr.521,95 kr.

Original Auto White Widow cannabisfrø fra Fast Buds er en Indica/Sativa-hybrid, skabt – ligesom de øvrige sorter i Fast Buds ”Original Line”-sortiment, – ved nøje udvælgelse af fænotyper med de bedste egenskaber og største stabilitet.

White Widow er en af de helt klassiske cannabis-legender: Den har vundet utallige Cannabis Cups og har en vild krystallisering deraf navnet ”hvid enke”.

Det er en af de originale sorter fra 1980erne, der fastholder en høj rangering på diverse lister over top sorter, og som repræsenterer det bedste fra old school genetik.

Vælg pakkestørrelse
67,95 kr.
179,95 kr.
299,95 kr.
521,95 kr.
Tilføj til ønskeliste
Tilføj til ønskeliste

Beskrivelse

Original Auto White Widow er en fabelagtig, energisk, super stabil, let-at-dyrke, lille/medium-størrelse cannabis, der hurtigt producerer generøse mængder afgrøder i form af store, krystalliserede topskud.

Livscyklussen (fra frø til høst) er kun omtrent 9 uger, hvorefter man kan forvente et generøst udbytte på 400-500 g/m2. Trives indendørs såvel som udendørs, da den er robust og kan modstå koldt vejr uden problemer.

Den vokser med moderat afstand mellem stængelleddene og laver én stor hovedcola. Sidegrenene antager god fylde og den bliver ligeså bred som høj. Den vil ikke strække sig særlig meget i blomstringen og slutter på en højde på mellem 70-110 cm.

Særdeles velegnet til SOG-kultivering, hvor man kan opnå helt forrygende resultater.

I sidste halvdel af blomstringen kan visse fænotyper antage smukke pink og lilla nuancer.

Ydermere er det en let sort at efterbehandle, idet den ikke kræver særlig meget trimning. Både sukkerblade og bæreblade er dækket af en overflod af krystaller, hvorfor man efterfølgende klart bør gemmes trimmet til udarbejdelse af lækre ekstraktioner.

Det er en fortræffelig begyndervenlig plante, der stort set klarer sig selv, og leverer stabile præstationer i bytte for meget lille indsats fra gartneres side.

Smagen og aromaen er en blanding af søde frugtige noder, krydderier og jord.

Effekten er i kraft af sin 20% THC-indhold potent og giver en opløftende, klar, energisk følelse. Den vækker alle sanserne og er en perfekt kompagnon ift. at få organiseret ting og aktive formål. Effekten er ikke alt for stærk og ”hyper”, og går over i en mere afslappet følelse jo mere man indtager.

Specifikationer

Type/køn: Feminiserede autoblomstrende

Genotype: Indica/Sativa-hybrid

Område: Indendørs, udendørs & drivhus

Højde: 70-110 cm

Blomstringstid fra frø: 63 dage

Udbytte: 400-500 g/m2

THC-indhold: Op til 20%

CBD-indhold: Lavt

Varenummer (SKU): A7WS72OLK8 Categories: , , ,
0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen