Original Auto Sour Diesel

Feminized Autoflowering
Sativa effect

67,95 kr.521,95 kr.

Original Auto Sour Diesel cannabisfrø fra Fast Buds er en Sativa-dominant sort, skabt – ligesom de øvrige sorter i Fast Buds ”Original Line”-sortiment, – ved nøje udvælgelse af fænotyper med de bedste egenskaber og største stabilitet.

Sour Diesel er et must for elskere af ”diesel”-sorter. Høj på THC (tæt på 21%) med den verdensberømte smag af diesel, citrus, sandel- og fyrre træ, gør denne Sativa-klassiker til en klar vinder.

Vælg pakkestørrelse
67,95 kr.
179,95 kr.
299,95 kr.
521,95 kr.
Tilføj til ønskeliste
Tilføj til ønskeliste

Beskrivelse

Original Auto Sour Diesel er en suveræn, hurtigblomstrende, produktiv, medium-størrelse cannabis der – på trods af dens klare Sativa-dominans – kun kræver 9-10 uger fra frø til høst. Den er perfekt til kommercielle formål såvel som til ekstraktioner.

Den vokser til at blive mellem 90-120 cm høj og producerer aflange, limegrønne topskud, der er kompakte, stenhårde og dækket af et tykt lag krystaller. Udseendet kombineret med dens super kraftige aroma, gør den såkaldte ”bag appeal” mega stort.

Den har en åben struktur med moderat afstand mellem stængelleddene, samt masser af fyldige sidegrene pakket med topskud.

LST (low stress training) er en god måde at få mest muligt udbytte pr. plante. Den er ligeledes velegnet til SCROG-kultivering for at få flest mulige store topskud og udbytte.

Den trives indendørs og udendørs. Den foretrækker varme klimaer udendørs, men er bestemt også god i koldere klimaer, hvor den vil tilegne sig mørkelilla farver under blomstringen.

Smagen og aromaen er udtrykt rig og intenst gennemtrængende. En kompleks blanding af diesel, sandeltræ, peber og jord med noder af sur citrus.

Effekten er potent og Sativa-agtig. Rusen er primært cerebral, hvor den forøger kreativiteten, energien og motivationen. Perfekt i sociale sammenhænge, fysisk udfoldelse, gaming og sjove stunder med vennerne.

Specifikationer

Type/køn: Feminiserede autoblomstrende

Genotype: Sativa-dominant

Område: Indendørs, udendørs & drivhus

Højde: 90-120 cm

Blomstringstid fra frø: 63-70 dage

Udbytte: 450-550 g/m2

THC-indhold: Op til 21%

CBD-indhold: Lavt

Varenummer (SKU): 4I16VZ1PGG Categories: , ,
0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen