Original Auto Russian

Feminized Autoflowering

67,95 kr.521,95 kr.

Original Auto Russian cannabisfrø fra Fast Buds er en Indica-dominant sort, skabt – ligesom de øvrige sorter i Fast Buds ”Original Line”-sortiment, – ved nøje udvælgelse af fænotyper med de bedste egenskaber og største stabilitet.

Vælg pakkestørrelse
67,95 kr.
179,95 kr.
299,95 kr.
521,95 kr.
Tilføj til ønskeliste
Tilføj til ønskeliste

Beskrivelse

Original Auto Russian er en hårdfør, let-at-dyrke, produktiv, lille-størrelse cannabis, der udvikler masser af store, kompakte, krystalliserede topskud, der er klar til høst på omkring 56 dage.

Afkastet på 400-500 g/m2 er meget generøst den korte blomstring taget i betragtning.

Strukturen er kompakt med lille afstand mellem stængelleddene og meget ensartet og homogen. Hovedparten af blomsterne er koncentreret omkring det centrale topskud, og der er få mindre sideskud.

Den forbliver lille i højden fra starten af og strækker sig til kompakte 60-80 cm. Den er derfor et fortræffeligt valg til diskret dyrkning udendørs på altanen, haven, terrassen, såvel som indendørs på små arealer.

Dyrkningen er komplet ukompliceret og kræver meget lidt indsats, og den egner sig derfor til både begyndere og eksperter.

Den trives indendørs såvel som udendørs i kraft af dens robuste struktur samt en imponerende modstandsdygtighed over for plantesygdomme.

SOG-kultivering – altså at have så mange planter pr. m2 som muligt – synes dog, at være den bedste måde at maksimere udbyttet på for denne sort.

Ydermere kan det være en god idé, at binde planten ned – i.e. at træne den (low stress training-teknikker). Dette forøger ”trækronen”, antallet af vækstpunkter og dermed blomster. Dette gøres i den vegetative fase og bør stoppes før blomstringen begynder.

Smagen og aromaen er meget unik og udtrykt: Skunk med kirsebærtærte, jord og overtoner af slik.

Effekten er – på trods af at være en Indica-dominant sort – meget balanceret. Den starter snigende med en cerebral rus. Denne bliver gradvist afløst af en mere rolig følelse af afslappethed og fysisk velbehag som tiden går. Den er et perfekt valg til kreative formål, da den hjælper med dig med at fokusere og samtidigt giver en afstressende og tilbagelænet følelse.

Specifikationer

Type/køn: Feminiserede autoblomstrende

Genotype: Indica-dominant

Område: Indendørs, udendørs & drivhus

Højde: 60-80 cm

Blomstringstid fra frø: 56 dage

Udbytte: 400-500 g/m2

THC-indhold: Op til 20%

CBD-indhold: Lavt

Varenummer (SKU): PTWK52KNZB Categories: , ,
0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen