Original Auto OG Kush

Feminized Autoflowering
Indica effect
Medical

67,95 kr.521,95 kr.

Original Auto OG Kush cannabisfrø fra Fast Buds er en Indica-dominant sort, skabt – ligesom de øvrige sorter i Fast Buds ”Original Line”-sortiment, – ved nøje udvælgelse af fænotyper med de bedste egenskaber og største stabilitet.

Med op til 23% THC er dette en af de mest potente sorter fra Fast Buds ”Original Line”.

OG Kush er en legendarisk cannabis. OG står for ”Ocean Grown” eftersom dens ophav efter sigende er et sted tæt ved den californiske kyst. Den er blevet verdensberømt for sin høje potens, kraftige duft og ikke mindst formidable effekt.

Vælg pakkestørrelse
67,95 kr.
179,95 kr.
299,95 kr.
521,95 kr.
Tilføj til ønskeliste
Tilføj til ønskeliste

Beskrivelse

Original Auto OG Kush er en elegant, hårdfør, let-at-dyrke, medium-størrelse cannabis, der er klar til at høste på omkring 63 dage. Den har et generøs afkast på omkring 450-550 g/m2.

Strukturen er Indica og består af et massivt hovedtopskud omkranset af tynde sidegrene fyld med små, kompakte topskud. Krystallisering er vanvittig med en højlydt aroma-profil og ødelæggende potens!

Den trives indendørs og også udendørs, da den er vant til kolde californiske nætter.

Hvis der ønskes nogen form for diskretion ift. naboer og dyrkning, er det nødvendigt at bruge et godt kulfilter indendørs, da dens duft er meget kraftig. Udendørs bør den nok ikke stå tæt op af naboens grund.

Det er ydermere en sulten plante, så vær forberedt på at opjustere gødningsmængden i løbet af blomstringen.

Smagen og aromaen er fantastisk og vil henrykke enhver Kush-elsker. Den kan bedst beskrives som en underfundig blanding af fyrretræ, citrus og jord med udtrykte strejf af lampeolie.

Effekten er som sagt ødelæggende potent og ikke for sarte sjæle. For stort indtag af denne sort vil sende dig i seng, eller som minimum få dig til at kæmpe, for at holde øjnene åbne. Det er en perfekt cannabis for medicinske patienter og dem, der ønsker, at smide fødderne op og dase drømmende hen.

Specifikationer

Type/køn: Feminiserede autoblomstrende

Genotype: Indica-dominant

Område: Indendørs, udendørs & drivhus

Højde: 70-110 cm

Blomstringstid fra frø: 63 dage

Udbytte: 450-550 g/m2

THC-indhold: Op til 23%

CBD-indhold: Lavt

Varenummer (SKU): Z75CYD6717 Categories: , , ,
0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen