Original Auto Northern Lights

Feminized Autoflowering
Indica effect

67,95 kr.521,95 kr.

Original Auto Northern Lights cannabisfrø fra Fast Buds er en Indica-dominant sort, skabt – ligesom de øvrige sorter i Fast Buds ”Original Line”-sortiment, – ved nøje udvælgelse af fænotyper med de bedste egenskaber og største stabilitet.

Northern Lights er en klassiker og en af verdens mest kendte cannabissorter. Den introducerede sig selv ved at vinde Cannabis Cuppen 7 år i træk, da den kom frem i sin tid. Det er en suveræn god sort, der er elsket for sin høje kvalitet og overordentlige fremragende egenskaber.

Vælg pakkestørrelse
67,95 kr.
179,95 kr.
299,95 kr.
521,95 kr.
Tilføj til ønskeliste
Tilføj til ønskeliste

Beskrivelse

Original Auto Northern Lights er en fantastisk, hurtigblomstrende, hårdfør, stabil, let-at-dyrke, medium-størrelse cannabis, der og giver et fantastisk afkast på op til 600 g/m2. Topskuddene er komplet krystalliserede og har en skøn aroma.

Indendørs kan nå en højde mellem 90-120 cm, og den har en solid, robust struktur – typisk for Indica – med kort afstand mellem stængelleddene.

Den trives indendørs og udendørs i kolde, våde klimaer såsom det danske.

Ydermere er den super begyndervenlig pga. dens struktur, lave krav til pasning, korte blomstring og fortræffelige modstandsdygtighed over for insekter og gødningsrelaterede problemer.

Ideel til SOG-kultivering.

Smagen og aromaen er intens; en blanding af peber, krydderier med lækre frugtige strøg. Effekten er potent, langtidsvarende, udpræget fysisk, afslappende og behagelig. Den er perfekt til at runde dagen af på, hygge derhjemme, se film og få en god nats søvn.

Specifikationer

Type/køn: Feminiserede autoblomstrende

Genotype: Indica-dominant

Område: Indendørs, udendørs & drivhus

Højde: 90-120 cm

Blomstringstid fra frø: 63 dage

Udbytte: 500-600 g/m2

THC-indhold: Op til 20%

CBD-indhold: Lavt

Varenummer (SKU): B897PDROF8 Categories: , ,
0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen