Original Auto Jack Herer

Feminized Autoflowering
Sativa effect

67,95 kr.521,95 kr.

Original Auto Jack Herer cannabisfrø fra Fast Buds er en Sativa-dominant sort, skabt – ligesom de øvrige sorter i Fast Buds ”Original Line”-sortiment, – ved nøje udvælgelse af fænotyper med de bedste egenskaber og største stabilitet.

Jack Herer er en verdensberømt, multi-prisvindende sort, bemærket for sit suveræne effekt og tunge produktion af krystaller. Dette er Fast Buds autoblomstrende version af denne ikoniske cannabis.

Vælg pakkestørrelse
67,95 kr.
179,95 kr.
299,95 kr.
521,95 kr.
Tilføj til ønskeliste
Tilføj til ønskeliste

Beskrivelse

Original Auto Jack Herer er en smuk, potent, produktiv, medium-størrelse cannabis. Den bliver mellem 70-90 cm i højden og på trods af dens Sativa-genetik, vil den kunne producerer masser af topskud indendørs selv på små arealer (særligt ved SOG-kultivering).

Strukturen og topskuddene er typisk Sativa, dvs. masser af sidegrene med aflange, store, fede topskud spredt ud over hele dens krop.

Topskuddene tager lidt længere tid at trimme end mange andre sorter, da den udvikler virkelig mange sukkerblade, hvilket dog til fulde bliver opvejet af de lækre ekstraktioner man kan lave af dem bagefter!

Smagen og aromaen en unik, delikat kombination af sødlig jord, krydderier, frugt, peber og citrus.

Effekten er yderst behagelig og afstressende, alt imens man bevarer fokus og årvågenhed. Den har en fin balance mellem det fysiske og det cerebrale. Det er en god sort til starte dagen på med et klart hoved og komme igennem dagen stressfri. Den virker desuden fantastisk til gaming, musikalsk og artistisk udfoldelse.

Specifikationer

Type/køn: Feminiserede autoblomstrende

Genotype: Sativa-dominant

Område: Indendørs, udendørs & drivhus

Højde: 70-90 cm

Blomstringstid fra frø: 63 dage

Udbytte: 400-500 g/m2

THC-indhold: Op til 21%

CBD-indhold: Lavt

Varenummer (SKU): GGT7635DAB Categories: , ,
0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen