Original Auto Critical

Feminized Autoflowering
Balanced effect
High Yield

67,95 kr.521,95 kr.

Original Auto Critical cannabisfrø fra Fast Buds er en Indica-dominant sort, skabt – ligesom de øvrige sorter i Fast Buds ”Original Line”-sortiment, – ved nøje udvælgelse af fænotyper med de bedste egenskaber og største stabilitet.

Critical er kendt for sin stabilitet, pålidelighed, potens og store udbytte. Dette er Fast Buds autoblomstrende version af denne klassiker, og den vil med garanti henrykke både ”old school” og ”new school” dyrkere.

Vælg pakkestørrelse
67,95 kr.
179,95 kr.
299,95 kr.
521,95 kr.
Tilføj til ønskeliste
Tilføj til ønskeliste

Beskrivelse

Original Auto Critical er en yderst produktiv, stabil, let-at-dyrke, medium/stor-størrelse cannabis. Strukturen er som et juletræ og der er kort afstand mellem stængelleddene.

Dens store produktion af omfangsrige, tætte, komplet krystalliserede topskud gør den velegnet til kommercielle formål samt til udarbejdelse af lækre ekstraktioner. Topskuddene er lette at trimme og har stort såkaldt ”bag appeal”.

Det anbefales at støtte den med f.eks. bambuspinde, net, snore eller lignende, da afgrøderne bliver så tunge, at grenene let kan blive tynget ned under vægten af de tunge topskud.

Træning af grenene tidligt i den vegetative fase, er en god idé, da antallet af vækstpunkter forøges og produktionen derved maksimeres endnu mere! Plantens størrelse taget i betragtning, er træning særligt vigtigt indendørs, hvor pladsen ofte er begrænset.

Smagen og aromaen er en lækker blanding af citrus, citron og fyrretræ med en eftersmag af jord.

Effekten er øjeblikkelig afslappende. Det er en balanceret følelse der frembringer kreativitet såvel som fysisk kropslig afslapning og salighed. Den er et godt valgt for sociale aftener ude, musikere, kunstnere, gamere, hjemlig hygge og film.

Specifikationer

Type/køn: Feminiserede autoblomstrende

Genotype: Indica-dominant

Område: Indendørs, udendørs & drivhus

Højde: 90-140 cm

Blomstringstid fra frø: 70 dage

Udbytte: 450-600 g/m2

THC-indhold: Op til 20%

CBD-indhold: Lavt

Varenummer (SKU): H6I3J7OMQZ Categories: , ,
0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen