Original Auto Chemdawg

Feminized Autoflowering
Indica effect
Fast Flowering
Strong Aroma

67,95 kr.521,95 kr.

Original Auto Chemdawg cannabisfrø fra Fast Buds er en Indica-dominant sort, skabt – ligesom de øvrige sorter i Fast Buds ”Original Line”-sortiment, – ved nøje udvælgelse af fænotyper med de bedste egenskaber og største stabilitet.

Chemdawg er en klassisk cannabis berømt for dens fantastiske smag og udbytte. Dette er Fast Buds autoblomstrende version.

Vælg pakkestørrelse
67,95 kr.
179,95 kr.
299,95 kr.
521,95 kr.
Tilføj til ønskeliste
Tilføj til ønskeliste

Beskrivelse

Original Auto Chemdawg er en let-at-dyrke, hårdfør, bastant, lille/medium-størrelse cannabis, der når en højde på omkring 60-90 cm og som er klar til høst på omkring 8-9 uger. Topskuddene super kompakte, tykke, saftige og dækket af et imponerende tykt lag krystaller.

Takket være dens størrelse, struktur og minimale stræk under blomstringen er den velegnet til små arealer indendørs. Udover at kunne stå tæt, udviser den stor stabilitet og homogenitet i væksten, hvilket gør den til et fantastisk valg til SOG-kultivering.

Af samme årsag er den let at camouflere udendørs og er derfor velegnet til diskret dyrkning i haven, på altanen, terrassen etc. Dens kraftige aroma kan dog godt være afslørende, hvilket man i den sammenhæng skal være opmærksom på.

Den har stor modstandsdygtighed overfor sygdomme, og som nævnt en robust struktur, hvilket gør den trives udendørs selv i kolde klimaer som det danske uden problemer.

Smagen og aromaen er en skøn cocktail af kraftig Diesel og jord.

Effekten er hårdtslående, narkotisk og udpræget fysisk. Den er ideel at slå benene op efter en lang dag og nyde god serie i ro og fred.

Specifikationer

Type/køn: Feminiserede autoblomstrende

Genotype: Indica-dominant

Område: Indendørs, udendørs & drivhus

Højde: 60-90 cm

Blomstringstid fra frø: 56-63 dage

Udbytte: 350-400 g/m2

THC-indhold: Op til 20%

CBD-indhold: Lavt

Varenummer (SKU): 8RY862H7LS Categories: , ,
0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen