Original Auto Cheese

Feminized Autoflowering
Indica effect
Strong Aroma

67,95 kr.521,95 kr.

Original Auto Cheese cannabisfrø fra Fast Buds er en Indica/Sativa-hybrid, der forener de bedste karakteristika fra begge verdener.

Den har en hurtig blomstringstid, tætte topskud, THC-niveauer op til 21% og naturligvis den berømte smag og kraftige aroma, der har gjort Cheese til en af de mest populære sorter nogensinde.

Ligesom de øvrige sorter i Fast Buds Original Line-sortiment, er Original Auto Cheese skabt ved nøje udvælgelse af fænotyper med de bedste egenskaber og største stabilitet.

Vælg pakkestørrelse
67,95 kr.
179,95 kr.
299,95 kr.
521,95 kr.
Tilføj til ønskeliste
Tilføj til ønskeliste

Beskrivelse

Original Auto Cheese er en produktiv, let-at-dyrke, robust, lille/medium-størrelse cannabis med kort afstand mellem stængelleddene.

Strukturen er typisk Indica, dvs. én stort hovedtopskud omkranset af kortere sidegrene, der bliver fyldt ud med masser af topskud. Disse er kompakte, saftigt krystalliserede, fede med smukke orange pistiller.

Den er let at trimme og producerer uniforme topskud på hver gren. Den er særdeles velegnet til hash og andre ekstraktioner grundet dens fantastiske smagsprofil.

Den trives både inden- og udendørs, men indendørs er det dog værd at bemærke, at duften er meget gennemtrængende i blomstringen og under tørringen. Det er derfor vigtigt med et godt kulfilter.

Smagen og aromaen er verdensberømt og en udtrykt blanding af surhed, jord og frugt.

Effekten er potent, narkotisk og beroligende. Den er perfekt til aftenbrug og behagelig afslapning på sofaen.

Specifikationer

Type/køn: Feminiserede autoblomstrende

Genotype: Indica/Sativa-hybrid

Område: Indendørs, udendørs & drivhus

Højde: 70-110 cm

Blomstringstid fra frø: 63 dage

Udbytte: 400-550 g/m2

THC-indhold: Op til 21%

CBD-indhold: Lavt

Varenummer (SKU): U53O5A5ASN Categories: , ,
0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen