Original Auto BubbleGum

Feminized Autoflowering
Sativa effect

67,95 kr.521,95 kr.

Original Auto BubbleGum cannabisfrø fra Fast Buds er en Indica/Sativa-hybrid af den gamle skole. Det er en cannabis, der kombinerer det bedste fra Indica og Sativa og på harmonisk vis balancerer dem.

Ligesom de øvrige sorter i Fast Buds Original Line-sortiment, er denne skabt ved nøje udvælgelse af fænotyper med de bedste egenskaber og største stabilitet.

Vælg pakkestørrelse
67,95 kr.
179,95 kr.
299,95 kr.
521,95 kr.
Tilføj til ønskeliste
Tilføj til ønskeliste

Beskrivelse

Original Auto BubbleGum er en vidunderlig, hurtigblomstrende, let-at-dyrke, energisk, medium/stor-størrelse cannabis, der kan høstes på blot 9 uger. Den producerer seriøse mængder topskud, der både er store og tætte, og som har stort såkaldt ”bag appeal”.

Den har potentiale til at vokse sig relativ stor med en højde på mellem 80-130 cm. Den egner sig derfor bedst til dem med masser af højde i grorummet. Afgrøderne er koncentreret omkring ét imponerende hoved-topskud akkompagneret af lange sidegrene. Den vil udfylde alt pladsen mellem stængelleddene med lækre, krystalliserede topskud med den skønneste aroma.

Strukturen gør den velegnet til SOG-kultivering.

Den er et godt valg for begyndere såvel som erfarne dyrkere, der vil elske den for dens stabile præstation og hårdførhed. Det er en sort, der er kendt for at være tolerant over for over- og undergødning, og som ligeledes har resistens over for længere tørre perioder og barske klimaer.

For at få det bedste potentiale mht. udbytte frem i planten, anbefales det at træne den i de 4 første uger i den vegetative periode.

Dens producerer en skøn mængde mindre sukkerblade fyldt med krystaller, hvilket gør den særdeles velegnet til udarbejdelse af delikate ekstraktioner.

Smagen og aromaen er intens, udtrykt frugtig og lækker. Som navnet antyder kan den bedst beskrives som gammeldags tyggegummi med sød kirsebær og noder af jord.

Effekten er opløftende og glædesskabende med en dejlig følelse af klarhed og kreativitet. Det er ideel til sociale sammenhænge, naturoplevelser samt til kreativitet og motivation.

Specifikationer

Type/køn: Feminiserede autoblomstrende

Genotype: Indica/Sativa-hybrid

Område: Indendørs, udendørs & drivhus

Højde: 80-130 cm

Blomstringstid fra frø: 63 dage

Udbytte: 450-550 g/m2

THC-indhold: Op til 20%

CBD-indhold: Lavt

Varenummer (SKU): D1V4UMVL27 Categories: , ,
0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen