Original Auto Amnesia Haze

Feminized Autoflowering
Sativa effect
High Yield
Strong Aroma

67,95 kr.521,95 kr.

Original Auto Amnesia Haze cannabisfrø fra Fast Buds er en Sativa-dominant sort. Det er en skøn fuldblods-Sativa med alle de skønne kvaliteter deraf.

Ligesom de øvrige sorter i Fast Buds Original Line-sortiment, er denne skabt ved nøje udvælgelse af fænotyper med de bedste egenskaber og største stabilitet.

Vælg pakkestørrelse
67,95 kr.
179,95 kr.
299,95 kr.
521,95 kr.
Tilføj til ønskeliste
Tilføj til ønskeliste

Beskrivelse

Original Auto Amnesia Haze er en imponerende, potent, medium/stor-størrelse, produktiv cannabis, der vokser energisk og er klar til at blive høstet på kun 70 dage.

Den producerer store, fede, lange topskud dækket af orange pistiller og glitrende krystaller.

Højdemæssigt kan blive op til 150 cm, og er derfor en af de større autoblomstrende sorter på markedet. Den udvikler stor afstand mellem stængelleddene og vil i løbet af blomstringen antage en mere ”busket” – men dog høj – struktur typisk for Sativa.

Grundet dens højde er det en god idé at benytte LST eller SOG-kultiveringsteknikker til at få det meste ud af denne monsterplante. Den er derfor et godt valg for mere erfarne dyrkere, der ikke er bange for at give sig i kast med udfordrende Sativa og Haze-varianter.

Det anbefales ydermere at støtte planten (med f.eks. pinde eller net), da de massive afgrøder, der produceres i blomstringen, ellers kan få grene til at blive tynget ned.

Den trives indendørs såvel som udendørs (særligt i drivhusets lune atmosfære).

Smagen og aromaen er en herlig blanding af citrus, appelsin og mandariner med florale overtoner.

Effekten er – med sit indhold på op til 22% THC – særdeles potent, og typisk Sativa: Cerebral og sansestimulerende. Den starter ud med en følelse af energisk koncentration og høj motivation, som dog gradvist går hen i en afslappende tilstand, der beroliger sindet og promoverer eftertænksomhed og kreativitet. Perfekt til kreative aktiviteter, musik, læsning, gaming og hyggelige stunder med venner.

Specifikationer

Type/køn: Feminiserede autoblomstrende

Genotype: Sativa-dominant

Område: Indendørs, udendørs & drivhus

Højde: 90-150 cm

Blomstringstid fra frø: 70 dage

Udbytte: 450-650 g/m2

THC-indhold: Op til 22%

CBD-indhold: Lavt

Varenummer (SKU): LY3G2MN6X1 Categories: , ,
0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen