Orange Sherbet FF

Feminized photoperiod
Indica effect
Fast Flowering
Fruity

96,95 kr.739,95 kr.

Orange Sherbet FF (Fastflowering) cannabisfrø fra Fast Buds er en 50/50 Indica/Sativa-hybrid, skabt ved krydsning en Tangie og Orange Sherbet Auto.

Det er en hurtigblomstrende sort, der egner sig til dem, der ønsker masser af kvalitetsafgrøder på kort tid.

Vælg pakkestørrelse
96,95 kr.
269,95 kr.
409,95 kr.
739,95 kr.
Tilføj til ønskeliste
Tilføj til ønskeliste

Beskrivelse

Orange Sherbet FF er en balanceret hybrid, der producerer super velsmagende appelsin-agtige topskud. Med op til 26% THC er denne citrus-terpin-gigant et fremragende valg til topklasse ekstraktioner. Dens vidunderlige smag kombineres med styrke, tilbyder en langvarig opkvikkende rus, der sætter dig i den rigtige tankegang til at slappe af og have det sjovt.

Det er en medium/høj hybrid, der vokser op til 150 cm og giver op til 650 g/m2, mens den udvikler en typisk hybrid-struktur. Orange Sherbet FF vokser og blomstrer hurtigt. Den producerer super tætte topskud med lyse, næsten neon-grønne topskud, der bliver beklædt med saftige krystaller ved høsttiden, hvilket giver dem et blødt, sølv-hvidt udseende. Det er den ideelle cannabis for dyrkere på alle erfaringsniveauer, især for begyndere, der ønsker en nem cannabisplante, der er produktiv og leverer både kvalitet og mængde hurtigt og uden ekstra møje og besvær.

Ydermere har den et fordelagtigt blad-til-blomst-forhold, hvilket gør dine efterbehandlingen til en leg.

Smagen og aromaen er meget distinkt og lækker; den kan bedst beskrives som en blanding af citrus-aromaer, såsom mandarin og appelsin med en meget skarp og sur baggrund. Den vil hypnotisere dine næsebor, så snart du tager den første duft.

Trods dens 26% THC-indhold er effekten en glædesskabe rus, der er meget rolig og afslappende i natur. Effekten begynder som en let euforisk mental rus, der går hånd i hånd med en afslappende kropslige følelse, hvilket efterlader dig i en fokuseret, rolig og glad tankegang. Det er den perfekte hverdagssort, da dens langvarige høj altid vil sætte dig i den rigtige stemning, mens den samtidig fjerner muskelsmerter, stress og angst på vejen.

Specifikationer

Type/køn: Feminiserede fotoperiode

Genotype: 50% Indica / 50% Sativa

Område: Indendørs, udendørs & drivhus

Højde: Op til 250 cm (udendørs)

Blomstringstids: 49 dage

Udbytte: 500-650 g/m2 / 400-600 g/plante

THC-indhold: Op til 26%

CBD-indhold: Lavt

Varenummer (SKU): A4R9G2JBZW Categories: , ,
0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen