Orange Sherbet Auto

Feminized Autoflowering
Sativa effect
THC
High Yield

96,95 kr.739,95 kr.

Orange Sherbet Auto cannabisfrø fra Fast Buds er en Sativa-dominant sort, afledt ved krydsning mellem Orange Sherbet og Ruderalis.

Resultatet er en bæst af en plant, der har en vidunderlig terpenprofil og et imponerede THC-indhold på 24%!

Det er ydermere en af de større sorter i Fast Buds’ katalog, og er et godt valg til kommercielle formål, samt for dem, der ønsker noget ekstra specielt og lækkert.

Vælg pakkestørrelse
96,95 kr.
269,95 kr.
409,95 kr.
739,95 kr.
Tilføj til ønskeliste
Tilføj til ønskeliste

Beskrivelse

Orange Sherbet Auto er en energisk voksende, let-at-dyrke, medium/stor-størrelse cannabis, der udvikler en typisk Sativa-struktur med talrige lange sidegrene, stor afstand mellem stængelleddene og – naturligvis – kæmpemæssige topskud.

Topskuddene har en har en særdeles udtrykt aroma, og krystalliseringen er enorm og giver dem et hvidt udseende, som var de dækket af sne.

Ruderalis-genetikken gør den velegnet til udendørs dyrkning i Norden, men udløsning af dens fulde potentiale kræver dog et varmt og solrigt klima, som det i Middelhavet eller Californien.

Den kan nå en højde på 150 cm, men med en tidlig topning, og/eller LST og SCROG, kan den holdes på et mere moderat niveau. Den trives ved alle kultiveringsformer og giver et forbløffende på mellem 500-650 g/m2 indendørs kun 9-10 uger efter spiring.

Det anbefales at støtte dens grene, da topskuddene bliver så store og tunge, at de vil tyngde planten ned.

De mange krystaller gør den ideel til udarbejdelse af ekstraktioner, såsom bubble hash, BHO, olie etc.

Smagen og aromaen er rig og udtrykt. Den kan bedst beskrives som en cocktail af frisk appelsinjuice og sorbet lavet på søde og syrlige mandariner.

Effekten er potent, langtidsvarende og klassisk Sativa. Den giver en opløftende, cerebral følelse, der stimulerer kreativiteten og motivationen. Perfekt til sociale aktiviteter, fester, lange gåture, daglige gøremål, computerspil, læsning m.v.

Specifikationer

Type/køn: Feminiserede autoblomstrende

Genotype: Sativa-dominant

Område: Indendørs, udendørs & drivhus

Højde: 110-150 cm

Blomstringstid fra frø: 63-70 dage

Udbytte: 500-650 g/m2

THC-indhold: 24%

CBD-indhold: Lavt

Varenummer (SKU): I1ERUF231U Categories: , ,
0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen