Mimosa Cake Auto

Feminized Autoflowering
Sativa effect
THC
High Yield

96,95 kr.739,95 kr.

Mimosa Cake Auto cannabisfrø fra Fast Buds er en Sativa-dominant sort, og er Fast Buds’ fortolkning af den meget efterspurgte Mimosa i autoblomstrende version.

Det er en super potent og frugtig cannabis med THC-niveauer op til 24% og en hæsblæsende terpenprofil.

Vælg pakkestørrelse
96,95 kr.
269,95 kr.
409,95 kr.
739,95 kr.
Tilføj til ønskeliste
Tilføj til ønskeliste

Beskrivelse

Mimosa Cake Auto er en overdådig, hurtigblomstrende, produktiv, medium/stor-størrelse cannabis, der udvikler en busket struktur med et kæmpe hovedtopskud omkranset af talrige sidegrene.

Den bliver ganske stor for en autoblomstrende variant og kan nå op til 130 cm med et udbytte på op til 550g/m2.

De golfbolde-agtige topskud er kompakte og belagt med en tykt lag saftige krystaller, og antager smukke – nærmest hypnotiserende – farver af lysegrøn, mørkegrøn og lilla.

På grund af de mange, tætte topskud anbefales det at støtte grenene (f.eks. med net, bambuspinde, snore eller lign.), da de ellers risikere at knække. Særlig i slutningen af blomstringen, hvor topskuddene vægt er på sit højeste, kan dette være en rigtig god idé.

Low Stress Training (LST) tidligt i den vegetative fase, er også værd at overveje, så lyset rammer alle plantens vækstpunkter ligeligt. Derudover giver det større luftcirkulation mellem topskuddene og i planten som helhed, hvilket både minimerer risikoen for mug senere i blomstringen, samt maksimerer høsten.

Antallet af krystaller og den attraktive terpenprofil gør den yderst velegnet til udarbejdelse af lækre ekstraktioner af høj kvalitet.

Smagen og aromaen er særdeles udtrykt med en kraftig baggrund af citron akkompagneret af søde noder af blomster og jord med et strejf af tropisk frugt og vilde bær.

Effekten er ekstremt potent og typisk Sativa, der dog har en rigtig fin bagkant af Indica, hvilket gør den velegnet til både dags- og aftenbrug. Den giver således en stærkt mentalt opløftende og energisk følelse, der beroliger kroppen samtidigt med at den giver både fokus og motivation.

Specifikationer

Type/køn: Feminiserede autoblomstrende

Genotype: 40% Indica/ 60% Sativa

Område: Indendørs, udendørs & drivhus

Højde: 110-130 cm

Blomstringstid: 63 dage

Udbytte: 60-160 g/plante 450-550 g/m2

THC-indhold: Op til 24%

CBD-indhold: Lavt

Varenummer (SKU): U1C6IIJDTF Categories: ,
0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen