Guava Auto

Feminized Autoflowering
Balanced effect
THC
Fast Flowering

96,95 kr.739,95 kr.

Guava Auto cannabisfrø fra Fast Buds er en balanceret Indica/Sativa-hybrid med ca. 50% Indica og 50% Sativa.

Den udmærker sig ved sin formidable smag og ekstreme THC-indhold på 28%.
 

Vælg pakkestørrelse
96,95 kr.
269,95 kr.
409,95 kr.
739,95 kr.
Tilføj til ønskeliste
Tilføj til ønskeliste

Beskrivelse

Guava Auto er en begyndervenlig, hårdfør, hurtigblomstrende, medium/høj cannabis, der producerer forbløffende mængder afgrøder efter blot 8-9 ugers blomstring.

De stenhårde topskud er dækket af et tykt lag krystaller med et hæsblæsende THC-indhold på 28%, og har den mest vidunderlige aroma af jordbær og pærer.

Den udvikler et meget højt centralt topskud omkranset af relativt lave sidegrene med sekundære topskud, og kan nå op til 120 cm i højden med et afkast på 550 g/m2. Den er velegnet til diverse skolingsteknikker såsom SCROG og LST.

Ydermere har den et fordelagtigt blomst-til-blad-forhold, hvilket gør efterbehandlingen til en leg. Den er af samme årsag også et fremragende valg til ekstraktioner, hvor den har et højt afkast.

Den udviser exceptionel modstandsdygtighed over for sygdomme og mug og trives indendørs såvel som udendørs selv i barske klimaer som de nordiske. Det er en begyndervenlig cannabis, der er nem og taknemmelig ift. pasning, og så længe den får sol og vand, vil den belønne dig med skønne afgrøder i rigelige mængder.

Smagen og aromaen er gennemtrængende og er ekstremt sød, tropisk guava.

Effekten er potent og giver en opløftende euforisk fornemmelse, der er stærkt humørforbedrende og styrker kreativiteten. Den fokuserede og motiverende effekt gør den perfekt til brug om dagen, såvel som sidst på dagen, hvor den bidrager med et ekstra skud energi.

Specifikationer

Type/køn: Feminiserede autoblomstrende

Genotype: 50% Indica / 50% Sativa

Område: Indendørs, udendørs & drivhus

Højde: 70-120 cm

Blomstringstid: 56-63 dage

Udbytte: 450-550 g/m2 (indendørs) 60-200 g/plante (udendørs)

THC-indhold: Op til 28%

CBD-indhold: Lavt

Varenummer (SKU): 5FZV5853LM-1-1-1 Categories: , ,
0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen