Green Crack Auto

Feminized Autoflowering
Sativa effect
High Yield
Medical

81,95 kr.596,95 kr.

Green Crack Auto cannabisfrø fra Fast Buds er en Indica/Sativa-hybrid, afledt ved krydsning mellem nogle Afghan-fænotyper, to udvalgte Skunk #1 og en autoblomstrende genetik fra Fast Buds selv.

Resultatet er en højkvalitets-hybrid, der fuldt lever op til dens forældres ry: Let-at-dyrke med en energisk rus og udsøgte frugtige smage.

Selvom den strengt taget er en Indica/Sativa-hybrid, er dens effekt overvejende Sativa-dominant. Den bliver betegnet af producenten selv, som klart den mest energiske/opløftende sort i deres katalog.

Vælg pakkestørrelse
81,95 kr.
223,95 kr.
335,95 kr.
596,95 kr.
Tilføj til ønskeliste
Tilføj til ønskeliste

Beskrivelse

Green Crack Auto er en af de mest populære sorter i USA for tiden. Den blev oprindeligt kaldt Mango, men fik i begyndelsen af 00’erne tilnavnet – ”Green Crack” – af selveste Snoop Dogg, hvorefter den har heddet det lige siden.

Det er en fabelagtig, potent, let-at-dyrke, lille/medium-størrelse cannabis, der har kort afstand mellem stængelleddene og producerer forrygende mængder topskud på kort tid.

Topskuddene er enorme, utrolig tætsiddende, tunge og med en kompakt struktur. I løbet af blomstringen bliver planten fuldstændig dækket af krystaller og topskuddene hvide som sne.

Smagen og aromaen er udsøgt sød og frugtig med en krydret, sød eftersmag af mango.

Effekten er super opløftende, energisk og giver en kraftig følelse af velvære i kroppen og sindet.

Terapeutisk er den derfor velegnet til behandling af udmattelse, stress og depression. Den har også potentiale til afhjælpning af svære tilfælde af Crohns sygdom, eftersom den reducerer kvalme og stimulerer appetitten.

Specifikationer

Type/køn: Feminiserede autoblomstrende

Genotype: Indica/Sativa-hybrid

Område: Indendørs, udendørs & drivhus

Højde: Lille/medium (60-90 cm)

Blomstringstid (fra frø): 63-70 dage

Udbytte: XL (op til 650 g/m2)

THC-indhold: 20%

CBD-indhold: 0,7%

Varenummer (SKU): OIEE93W56U Categories: , , ,
0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen