Gorilla Zkittlez Auto

Feminized Autoflowering
Balanced effect
THC
Medical

96,95 kr.739,95 kr.

Gorilla Zkittlez Auto cannabisfrø fra Fast Buds er en Indica-dominant sort. Det er den autoblomstrende version af Gorilla Zkittlez.
Det er en prisvindende cannabis, der kan prale af en ekstrem potens (THC op til 25%!) og et kæmpe afkast på forbløffende kort tid.

Den blev i 2022 kåret som ”Best New Strain” ved Autoflower World Cup i Barcelona, Spanien.

 

Vælg pakkestørrelse
96,95 kr.
269,95 kr.
409,95 kr.
739,95 kr.
Tilføj til ønskeliste
Tilføj til ønskeliste

Beskrivelse

Gorilla Zkittlez Auto er en heftig, potent, let-at-dyrke, hurtigblomstrende, højproduktiv cannabis, der typisk når en højde på omkring 70-110 cm med en robust Indica-struktur.

Den producerer masser af lækre topskud, der dækker planten fra top til tå. Blomstringstiden på kun 63 dage er overraskende hurtigt, særlig taget i betragtning af en imponerende udbytte på op til 550 g/m2 .

Topskuddene er totalt krystalliserede, kompakte og smukke med mørkegrønne, lilla nuancer.

Den kan strække sig en del og kan næsten fordoble sin størrelse i den første uge af blomstringen. Det er derfor en god idé, at have dette in mente, og sørge for at give den nok plads til at vokse.

Det er en new-school hybrid, der kombinerer en terpenprofil med de klassiske smage fra gamle dage med de delikate frugtige smage, som særligt kendetegner de nyere sorter på markedet. Det er en sand lækkerbisken!

Smagen og aromaen er en kompleks, udtrykt blanding af klassiske og moderne terpener; den kombinerer virkelig søde noder af slik og frugter og en klassisk baggrund af krydderier og træ.

Effekten er ekstremt potent, øjeblikkelig og langtidsvirkende. Den har en skøn balanceret virkning, der kommer snigende og langsomt bygger sig op i styrke. Den starter som en dejligt, salig fornemmelse med en euforisk rus af glæde og positivitet. Den stimulerer kreativiteten, er kraftigt humørforbedrende og kan få dig til at få grineflip. Efter noget tid træder den mentale påvirkning gradvist i baggrunden og bliver afløst af en langtidsvirkende, dybt afslappende følelse, der er virkelig behagelig.

Terapeutisk er den velegnet til behandling af symptomer på søvnløshed og muskelsmerter, samtidigt med at den ikke sløver dig for meget, således at man stadig kan være aktiv og udføre de daglige gøremål.

Specifikationer

Type/køn: Feminiserede autoblomstrende

Genotype: 70% Indica/ 30% Sativa

Område: Indendørs, udendørs & drivhus

Højde: 70-110 cm

Blomstringstid: 63 dage

Udbytte: 50-200 g/plante (udendørs) 450-550 g/m2 (indendørs)

THC-indhold: Op til 25%

CBD-indhold: Lavt

Varenummer (SKU): MZN8TEJI3M Categories: ,
0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen