Gorilla Glue Auto

Feminized Autoflowering
Balanced effect
THC
Medical

96,95 kr.739,95 kr.

Gorilla Glue Auto fra Fast Buds er en potent Indica/Sativa-hybrid, afledt ved krydsning af en Gorilla Glue og en udvalgt Ruderalis.

Navnet Gorilla Glue hentyder til den overdådige mængde af krystaller, der ”limer” saksen sammen, når man efterbehandler den. Den har ydermere også potentiale til at ”lime” dig til sofaen, idet den har et THC-indhold på 24%, hvilket gør den til den stærkeste sort i Fast Buds katalog.

Vinder af “Bedste Hybrid” ved High Times, Michigan.

Vælg pakkestørrelse
96,95 kr.
269,95 kr.
409,95 kr.
739,95 kr.
Tilføj til ønskeliste
Tilføj til ønskeliste

Beskrivelse

Gorilla Glue Auto er en let-at-dyrke, lille/medium, hårdfør cannabis, der producerer generøse mængder af kompakte, stenhårde, super krystalliserede topskud der tilmed har fantastiske terapeutiske egenskaber.

Den trives ved alle dyrkningsmetoder og gromedier, og kan lide masser af lys og næring. Ydermere gør dens størrelse den ideel til små indendørs arealer, såvel som diskret kultivering udendørs.

Smagen og aromaen er udtrykt med strejf af citron, fyrretræ, søde frugter og Diesel.

Effekten er potent og harmoniske balanceret mellem det fysiske og cerebrale. Den er opløftende og euforisk, og kulminerer i en stærkt behagelig følelse af afslappelse.

Terapeutisk er den velegnet til en lang række lidelser, hvor højt THC-indhold er påkrævet, såsom grøn stær, kroniske smerter, multiple sklerose m.v.

Specifikationer

Type/køn: Feminiserede autoblomstrende

Genotype: Indica/Sativa-hybrid

Område: Indendørs, udendørs & drivhus

Højde: Lille/medium (60-100 cm)

Blomstringstid (fra frø): 63-70 dage

Udbytte: XL

THC-indhold: Meget højt (op til 24%)

CBD-indhold: Lavt

Varenummer (SKU): 7LQYUI6ZJ5 Categories: , , ,
0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen