GG4 Sherbet FF

Feminized photoperiod
Balanced effect
THC
Fast Flowering

96,95 kr.739,95 kr.

GG4 Sherbet FF cannabisfrø fra Fast Buds er en Sativa-dominant sort, skabt ved krydsning mellem den potente og velsmagende Gorilla Glue #4 og Orange Sherbet.

Det er en hurtigblomstrende sort (FF = Fastflowering), der egner sig til dem, der ønsker masser af kvalitetsafgrøder på kort tid.

Vælg pakkestørrelse
96,95 kr.
269,95 kr.
409,95 kr.
739,95 kr.
Tilføj til ønskeliste
Tilføj til ønskeliste

Beskrivelse

GG4 Sherbet FF er en resistent og hårdfør hybrid, der trives både indendørs og udendørs og i alle typer klimaer. Det er en medium-størrelse cannabis, der kan nå op til 200 cm i højden (udendørs) og giver op til 650 g/m2, og udvikler en typisk hybridstruktur.

Topskuddene er lækre, store og fede, og bliver beklædt med et tykt tække krystaller ved høsttid, hvilket giver dem et smuk hvidt udseende. Som den originale Gorilla Glue #4 kan denne version prale af en imponerende krystalproduktion, der dufter af en lækker blanding af søde frugter og muskagtig jord med en stærk citrus baggrund.

Det er en fremragende sort til hash og andre ekstrakter.

Med op til 27% THC forventes en ekstremt afslappende og samlet glad virkning, der vil efterlade dig med et stort smil fra øre til øre. Den starter med en let euforisk følelse, der virker stærkt humørforbedrende og giver en fornemmelse af ro og lykke i kroppen. Efter noget tid går den over i en kraftig afslappende følelse i kroppen, der efterlader dig med en hyggelig, glad følelse hele dagen lang.

GG4

Specifikationer

Type/køn: Feminiserede fotoperiode

Genotype: 30% Indica / 70% Sativa

Område: Indendørs, udendørs & drivhus

Højde: Op til 200 cm (udendørs)

Blomstringstids: 49 dage

Udbytte: 450-600 g/m2 / 400-600 g/plante

THC-indhold: Op til 27%

CBD-indhold: Lavt

Varenummer (SKU): HXIT39145W Categories: , ,
0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen