Crystal Meth Auto

Feminized Autoflowering
Sativa effect
High Yield

67,95 kr.521,95 kr.

Crystal Meth Auto cannabisfrø fra Fast Buds er en Indica/Sativa-hybrid, afledt ved krydsning mellem en Mexican, Early Skunk, Trainwreck, Hawaii og en Ruderalis.

Resultatet er en potent mexikansk dominerede-variant, der giver en tropisk Sativa-effekt. Den betragtes som en af Fast Buds flagskibe takket være dens store tilpasningsevne, generøse afkast og kraftige effekt.

Vælg pakkestørrelse
67,95 kr.
179,95 kr.
299,95 kr.
521,95 kr.
Tilføj til ønskeliste
Tilføj til ønskeliste

Beskrivelse

Crystal Meth Auto er en hurtigblomstrende, kompakt, let-at-dyrke, relativ stor – for en autoblomstrende hybrid at være – cannabis, der udvikler smukke lysegrønne, mørkerøde og sort-lilla farver. Den danner store, kompakte topskud, der er dækket af et tykt, hvidt lag krystaller.

Den trives indendørs og udendørs, så længe dens minimumskrav bliver opfyldt, og den får nok plads at udvikle sig på. Det er en rimelig tørstig plante, der godt kan lide rigeligt med gødning. Den er dog en anelse pH-sensitiv, så det er tilrådeligt at tjekke denne ekstra jævnligt, og justere efter behov.

Crystal Meth har som sagt en stor tilpasningsevne, og er derfor velegnet til alle kultiveringsmetoder.

Ydermere er dens aroma i blomstringen meget udtrykt, hvilket gør det nødvendigt, at bruge et godt kulfilter, hvis diskretion på nogen måde ønskes.

Smagen og aromaen er udtrykt og behagelig; det er fortrinsvis fyrretræ med strejf af nødder, især hasselnødder.

Effekten er kraftig og skaber en positiv, opløftende følelse af lang varighed. Denne bygger sig gradvist op og kulminerer i en stærk cerebral fornemmelse, der kan slå benene væk under én og forårsage kort forbigående svimmelhed.

Specifikationer

Type/køn: Feminiserede autoblomstrende

Genotype: Indica/Sativa-hybrid

Område: Indendørs, udendørs & drivhus

Højde: Medium (70-120 cm)

Blomstringstid (fra frø): 65-70 dage

Udbytte: XL (op til 600 g/m2 indendørs)

THC-indhold: Meget højt (op til 20%)

CBD-indhold: 1%

Varenummer (SKU): SFECZY975Z Categories: , ,
0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen