Bruce Banner Auto

Feminized Autoflowering
Sativa effect
THC
High Yield

96,95 kr.739,95 kr.

Bruce Banner Auto cannabisfrø fra Fast Buds er en Sativa-dominant sort, og er den autoblomstrende version af den moderne klassiker Bruce Banner.

Det er en fremragende cannabissort, der utvivlsomt vil imponere med sit høje THC-niveau, eksplosive vækst og afgrødernes høje kvalitet.

Vælg pakkestørrelse
96,95 kr.
269,95 kr.
409,95 kr.
739,95 kr.
Tilføj til ønskeliste
Tilføj til ønskeliste

Beskrivelse

Bruce Banner Auto er en smuk, højtydende, energisk voksende, medium/stor-størrelse cannabis, der producerer overdådige mængder af lysegrønne, saftige topskud dækket af aromatiske krystaller, der får mundvandet til at drive.

Den kan blive ganske stor og det er derfor en god idé, at lade dem stå med nok plads imellem sig, for at de kan udfolde deres fulde potentiale.

Det store antal sidegrene gør det ligeledes tilrådeligt at benytte et SCROG-net for at understøtte disse. Dette tillader bedre lyspenetration og luftcirkulation i plantens indre, hvilket betyder større afkast og formindsker risikoen for mug og andre fugtrelaterede problemer.

Perfekt til udarbejdelse af de lækreste ekstraktioner såsom BHO, bubblehash mv.

Smagen og aromaen er en udsøgt kompleks bladning af træ og diesel. Disse bliver akkompagneret af tydelige noder af røde frugter og frugter med undertoner af sødme, jord og citronsyre.

Effekten er potent, langtidsvarende og typisk Sativa; den er kraftigt humørforbedrende, opløftende og stærkt afslappende – fysisk såvel som cerebralt.

Specifikationer

Type/køn: Feminiserede autoblomstrende

Genotype: Sativa-dominant

Område: Indendørs, udendørs & drivhus

Højde: 110-150 cm

Blomstringstid: 70-77 dage

Udbytte: 50-200 g/plante 450-650 g/m2

THC-indhold: Op til 25%

CBD-indhold: Lavt

Varenummer (SKU): L87OBLM67J Categories: ,
0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen