Skywalker Haze

Feminized photoperiod
Sativa effect
Cup Winner
High Yield

199,00 kr.449,00 kr.

Skywalker Haze cannabisfrø fra Dutch Passion er en Sativa-dominant sort, afledt ved krydsning mellem Original Skywalker (Blueberry x Mazar) og Amsterdam Amnesia.

Resultatet er en prisvindende sort med mange imponerende egenskaber, såsom smag, aroma, effekt og massivt afkast (for blot at nævne nogle få).

Vælg pakkestørrelse
199,00 kr.
289,00 kr.
449,00 kr.
Tilføj til ønskeliste
Tilføj til ønskeliste

Beskrivelse

Skywalker Haze er en super lækker, potent, hurtigblomstrende, let-at-dyrke, medium/stor-størrelse cannabis, der producerer et kæmpe afkast i form af krystalliserede topskud af højeste kvalitet.

Den har et højt afkast, hvilket gør den velegnet til kommercielle formål, såvel som til alle som ønsker masser af topskud på kort tid.

Den tager ca. 9-10 uger i blomstringen, hvilket er relativt hurtigt for en Sativa, og den er meget taknemmelig ift. dyrkningen.

Som de fleste Sativaer har den tendens til at strække sig en del i blomstringen, men dette kan nemt kompenseres for ved hjælp af beskæring, LST eller SCROG.

Smagen og aromaen er udtrykt og lækker frugtig med noder af citrus og blåbær.

Effekten er – takket været sit høje THC-indhold – intens og slagkraftig. Den giver en mentalt opløftende, euforisk rus, der varer i lang tid og er virkelig behagelig. Perfekt til sociale sammenhænge og kreative aktiviteter.

Specifikationer

Type/køn: Feminiserede

Genotype: Sativa-dominant

Område: Indendørs

Højde: Medium/stor

Blomstringstid: 63-70 dage

Udbytte: XXL

THC-indhold: Meget højt

CBD-indhold: Lavt

Varenummer (SKU): 7W3ZXGI26M Categories: , ,
0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen