Kerosene Krash

Feminized photoperiod
Indica effect
THC
Cup Winner

689,00 kr.1.699,00 kr.

Kerosene Krash cannabisfrø fra Dutch Passion er en Indica-dominant sort, skabt ved krydsning mellem en Gorilla Glue #4 hunplante og en Sherbet (GSC x Pink Panties) hanplante.

Resultatet er på alle måder en imponerende cannabis, der har vundet adskillige priser. Den kan prale af et ekstremt højt THC-indhold og en vanvittig krystalproduktion, ledsaget af en kompleks terpen-profil og gennemtrængende aroma.

”Kerosene” betyder petroleum på engelsk, og er ifølge Dutch Passion én af deres absolut mest aromatiske cannabissorter nogensinde.

Vælg pakkestørrelse
689,00 kr.
999,00 kr.
1.699,00 kr.
Tilføj til ønskeliste
Tilføj til ønskeliste

Beskrivelse

Kerosene Krash er en fremragende, potent, produktiv, energisk, hurtigblomstrende, lille/medium-størrelse cannabis, der udvikler en relativt kompakt struktur med god afstand mellem stængelleddene og kæmpe topskud.

Topskuddene er stenhårde og totalt dækket af en overflod af skinnende krystaller med den mest fantastiske aroma.

Dens struktur med ét stort hovedtopskud omkranset af adskillige sidegrene af moderat højde, gør den velegnet til SCROG og SOG. Eftersom den ikke strækker sig særlig meget under blomstringen (dette begrænser sig generelt til uge 2-3), anbefales det, at give den en lidt længere vegetativ periode end normalt.

Det er en hurtigblomstrende sort, der typisk blomstrer færdig på 8 uger. Visse planter synes at være færdige omkring 7 uger, men Dutch Passion anbefaler at give dem 1-1½ uge mere, da man bliver belønnet med ekstra krystaller, vægt og aroma.

Den overdådige krystalproduktion og attraktive terpen-profil, gør den ideel til udarbejdelse af ekstraktioner af højeste karat.

Benyttelse af et godt – ekstra stort – aktivt kulfilter er nødvendigt, hvis man ønsker at være diskret omkring dyrkning af denne intense plante.

Smagen og aromaen er dyb, gennemtrængende og kompleks, og beskrives som en unik blanding af diesel og jord med strejf af citrus og søde frugter.

Effekten er hårdtslående, øjeblikkelig og langtidsvarende. Den har en god balance og giver en behagelig, afslappende følelse i både krop og sjæl på samme tid. Man skal dog passe på med at indtage større mængder (medmindre man vil tilbringe resten af dagen i sofaen), da den som nævnt er virkelig potent.

Specifikationer

Type/køn: Feminiserede

Genotype: Indica-dominant

Område: Indendørs

Højde: Medium (60-80 cm)

Blomstringstid: 56-63 dage

Udbytte: XXL (400-500 g/m2)

THC-indhold: +23%

CBD-indhold: 0.32%

Varenummer (SKU): 111N6E65V1 Categories: , ,
0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen