Critical Orange Punch

Feminized photoperiod
Balanced effect
Cup Winner
High Yield

119,00 kr.279,00 kr.

Critical Orange Punch cannabisfrø fra Dutch Passion er en prisvindende Indica/Sativa-hybrid, afledt ved krydsning mellem Critical og Grandaddy Purps x Orange Bud.

Resultatet er en fortræffelig sort, der imponerer på samtlige parametre såsom effekt, potens, afkast og smag.

Vælg pakkestørrelse
119,00 kr.
189,00 kr.
279,00 kr.
Tilføj til ønskeliste
Tilføj til ønskeliste

Beskrivelse

Critical Orange Punch er en energisk, potent, produktiv, let-at-dyrke, hurtigblomstrende, medium-størrelse cannabis, der udvikler en robust struktur og generøse mængder kompakte, krystalliserede topskud af høj kvalitet.

Det er en begyndervenlig plante, der trives ved alle slags dyrkningsmetoder. Den kan dyrkes i jord eller hydro, og præsterer exceptionelt godt med LST, SOG og SCROG.

Den har en bemærkelsesværdig kort blomstringstid på blot 7-8 uger, hvor den producerer masser af stenhårde, superkrystalliserede topskud med en utrolig lækker aroma og smag.

Ydermere kan den, hvis den bliver udsat for kolde temperaturer i slutningen af blomstringen, tilegne sig mørke og lilla nuancer, som er en fryd for øjet.

Smagen og aromaen er udtrykt og kompleks; en frugtig blanding med noder af appelsin, mandarin og citron, der er virkelig lækker. Ved visse fænotyper træder dens Kush-baggrund mere i karakter, hvilket giver en smag af bær og Afghan-hash.

Effekten er potent, langtidsvarende og giver en behagelig, afslappende følelse af glæde og eufori. Visse fænotyper med mere Sativa i sig, giver en særlig euforisk og opløftende rus, mens de mere Indica-dominant fænotyper giver en kraftig kropslig fornemmelse. I kraft af at være en hybrid, er den god til brug i dagtimerne.

Specifikationer

Type/køn: Feminiserede

Genotype: Indica/Sativa-hybrid

Område: Indendørs

Højde: 100-150 cm

Blomstringstid: 49-56 dage

Udbytte: XXL (500-600 g/m2 i gns.)

THC-indhold: Højt

CBD-indhold: Lavt

Varenummer (SKU): OR93P45T2Z Categories: , ,
0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen