Bubba Island Kush

Feminized photoperiod
Indica effect
Fast Flowering
Extraction
Medical

379,00 kr.899,00 kr.

Bubba Island Kush cannabisfrø fra Dutch Passion er en Indica-dominant sort, afledt ved krydsning mellem to hårdføre Kush-genetikker: En Granddaddy Purple x OG Kush-hybrid og en Pre’ 98 Original Bubba Kush.

Resultatet er en udsøgt cannabishybrid, der gør sig bemærket for sin hurtige blomstring, høje udbytte og rige THC- og krystalproduktion.

Vælg pakkestørrelse
379,00 kr.
569,00 kr.
899,00 kr.
Tilføj til ønskeliste
Tilføj til ønskeliste

Beskrivelse

Bubba Island Kush er en smuk, robust, hurtigblomstrende, medium-størrelse cannabis, der producerer et stort afkast af super kompakte, krystalliserede, hvide topskud.

Strukturen er typisk Indica og ideel til SOG. I løbet af blomstringen kan den udvikle meget mørke/lilla/sorte blade, og kontrasten til topskuddene er simpelthen en fryd for øjet.

THC-indholdet er imponerende, og kan under optimale betingelser, nå helt op på 20%.

Krystalproduktionen er ekstremt høj, og kombineret med dens unikke terpen-profil, er den et fortræffeligt valg til udarbejdelse af verdensklasses ekstraktioner, såsom hash, BHO, wax, shatter etc.

Smagen og aromaen er super delikat og lækker: En ekstraordinær blanding domineret af citrus og frugtige noder akkompagneret af Kush-agtige strejf af jord og Diesel.

Effekten er yderst potent og udpræget Indica: Fysisk, udpræget afslappende og tilfredsstillende. Den er perfekt til rolige stunder og dyb afstresning.

De stærke beroligende egenskaber gør den tillige velegnet til en lang række terapeutiske formål.

Specifikationer

Type/køn: Feminiserede

Genotype: Indica-dominant

Område: Indendørs

Højde: Medium (100 cm)

Blomstringstid: 49-56 dage

Udbytte: Stort

THC-indhold: 20%

CBD-indhold: Lavt

Varenummer (SKU): FA5JQW835R Categories: , , ,
0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen