Auto Trichome & Cream

Feminized Autoflowering

299,00 kr.599,00 kr.

Auto Trichome & Cream cannabisfrø fra Dutch Passion er en Indica/Sativa-hybrid, afledt ved krydsning mellem Cookies & Cream (Starfighter x Girl Scout Cookies) og Ruderalis.

Den er det perfekte valg for dyrkere, der søger en potent, autoblomstrende sort med intens smag og ideel til at skabe cannabis-ekstrakter.

Vælg pakkestørrelse
299,00 kr.
599,00 kr.
Tilføj til ønskeliste
Tilføj til ønskeliste

Beskrivelse

Auto Trichome & Cream er en slank, medium/høj cannabis, der producerer store, voluminøse topskud, der kan tilegne sig smukke nuancer af lilla med de rette vækstbetingelser og temperaturer. Dens åbne struktur tillader maksimal lysgennemtrængning, hvilket gør høsten mere effektiv og mindre anstrengende.

Auto Trichome og Cream lever op til sit navn med en høj koncentration af krystaller, hvilket gør det til et fremragende valg til ekstraktion. Dens blomster afgiver søde, frugtige aromaer under væksten, og de tørrede topskud har en virkelig behagelig, glat og sød smag, hvilket gør den til en fornøjelig oplevelse at ryge eller dampe.

Effekten er velafbalancerede, da den giver både fysisk og cerebral stimulation. Det fremkalder kreativ, cerebral stimulation samtidigt med en effektiv kropsafslapning, hvilket gør den til det perfekte valg til at slappe af efter en lang dag og nyde kvalitetstid med venner.

Specifikationer

Type/køn: Feminiserede autoblomstrende

Genotype: Indica/Sativa-hybrid

Område: Indendørs, udendørs & drivhus

Højde: Medium/stor

Høsttidspunkt fra frø: 70-84 dage

Udbytte: XL

THC-indhold: 15-20%

CBD-indhold: Lavt

Varenummer (SKU): 9QI3BG29ZJ Categories: , ,
0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen