Auto Skywalker Haze

Feminized Autoflowering
Balanced effect
THC
Cup Winner

199,00 kr.389,00 kr.

Auto Skywalker Haze cannabisfrø fra Dutch Passion er en Sativa-dominant sort, afledt ved krydsning mellem Skywalker Haze og Auto Amsterdam Amnesia.

Resultatet er en af de stærkeste autoblomstrende sorter nogensinde, der tilmed har et XXL-udbytte og alle de fremragende kvaliteter fra den originale fotoperiode-version.

Vælg pakkestørrelse
199,00 kr.
389,00 kr.
Tilføj til ønskeliste
Tilføj til ønskeliste

Beskrivelse

Auto Skywalker Haze er en ekstremt potent, aromatisk, robust, let-at-dyrke, medium/stor-størrelse cannabis med en klar Sativa-struktur med adskillige lange sidegrene med kort afstand mellem stængelleddene og aflange topskud.

Planten er således dækket af topskud fra top til tå, og de overdådige mængder afgrøder er belagt med et tykt lag krystaller. Ydermere er de mere kompakte end hvad man normalt ser ved Sativa.

Visse fænotyper har mere Indica i sig, og laver meget hårde, tætte topskud, der kan blive lige så tykke som coladåser.

Ens for alle fænotyper er dog, at de har et fordelagtig blad-til-blomst-forhold, hvilket gør efterbehandlingen/trimningen til en leg. Sukkerbladene har så mange krystaller på sig, at man faktisk ikke behøver trimme dem (men hvis man gør, har man her et overlegent materiale til ekstraktioner).

Blomstringstiden er i gennemsnit 12 uger fra spiring til høst; dog kan de mere Sativa-dominante fænotyper tage 1-2 uger længere.

De massive mængder afgrøder, gør, at det er en god idé at støtte plantens grene – særligt hen mod slutningen af blomstringen -, da de ellers risikere at knække under vægten af topskuddene.

Den er et godt valg til supercropping, SOG og SCROG-kultivering.

Smagen og aromaen er meget udtrykt og kraftig med sure, søde frugtige noder af citron og krydret Haze. Denne særlige terpen-profil er virkelig skøn og vil utvivlsomt begejstre entusiaster.

Effekten er særdeles hårdtslående, øjeblikkelig og langtidsvarende. Den giver en kombination af mental og kropslig stimulation, der nemt kan føles overvældende i starten. Den giver en typisk Sativa-rus, der primært er opløftende, energisk og euforisk, der dog bliver balanceret af en bagkant af Indica, der virker beroligende og afslappende. Den er ideel til sjove aktiviteter med venner eller til afstresning efter en lang, travl dag.

Specifikationer

Type/køn: Feminiserede autoblomstrende

Genotype: Sativa-dominant

Område: Indendørs, undendørs & drivhus

Højde: Medium/stor

Høsttidspunkt fra frø: 84 dage (indendørs) 98-105 dage (udendørs)

Udbytte: XXL (450-600 g/m2)

THC-indhold: 26.16%

CBD-indhold: 0.06%

Varenummer (SKU): 12Q3LU6D1V Categories: , ,
0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen