Auto Power Plant

Feminized Autoflowering
Strong Aroma

199,00 kr.379,00 kr.

Auto Power Plant cannabisfrø fra Dutch Passion er den autoblomstrende version af Power Plant – den serie-prisvindende coffeeshop-klassiker fra 90erne.

Dette Sativa-dominante ”kraftværk” af en plante er skabt ved krydsning mellem den originale Power Plant og den autoblomstrende Think Different; begge sorter regnes som noget af det bedste fra Dutch Passion.

Vælg pakkestørrelse
199,00 kr.
379,00 kr.
Tilføj til ønskeliste
Tilføj til ønskeliste

Beskrivelse

Auto Power Plant er en let-at-dyrke, pålidelig, hurtigblomstrende, højtydende, medium/stor-størrelse cannabis, hvis bedste og mest fremtrædende karakteristika er det kæmpe afkast, gode smag og potente effekt.

Den er klar til høst ca. 10 uger fra spiring, hvilket er hurtigt, særligt for en Sativa.

Produktiviteten er i top og bliver matchet af topskuddenes kvalitet: Hårde, tætte og belagt med et tykt tæppe af krystaller.

Dens fordelagtige blomst-til-blad-forhold gør den let og hurtig at efterbehandle, hvilket – kombineret med dens store produktivitet -, gør den til et attraktivt valg for kommercielle dyrkere, samt alle der ønsker masser af topskud på en nem og hurtig måde.

Smagen og aromaen er udtrykt, sød og krydret. Effekten er potent, opløftende og balanceret. En favorit hos mange rekreationelle og medicinske brugere.

Specifikationer

Type/køn: Feminiserede autoblomstrende

Genotype: Sativa-dominant

Område: Indendørs, udendørs & drivhus

Højde: Medium/stor

Høsttidspunkt fra frø: 70 dage

Udbytte: Stort

THC-indhold: Meget højt

CBD-indhold: Lavt

Varenummer (SKU): IOV336VTXW Categories: , ,
0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen