Auto Mokum’s Tulip

Feminized Autoflowering
Balanced effect
Extraction

299,00 kr.599,00 kr.

Auto Mokum’s Tulip fra Dutch Passion er en Indica/Sativa-hybrid. Det er den autoblomstrende version af deres oprindelige sort Mokum’s Tulip.

Den original Mokum’s Tulip er skabt på baggrund af anerkendt amerikansk Gelato og Sherbet-genetik. For at skabe den autoblomstrende version blev den krydset med Dutch Passions udsøgte Auto Colorado Cookies, og resultatet er en ligeledes imponerende cannabis.

Ligesom sine forældre er den super krystalliseret, aromatisk og potent!

Vælg pakkestørrelse
299,00 kr.
599,00 kr.
Tilføj til ønskeliste
Tilføj til ønskeliste

Beskrivelse

Auto Mokum’s Tulip er mødet mellem Gelato og Sherbert, og er en pragtfuld autoblomstrende sort; en plante lige så smuk i blomstringen, som den er lækker i smagen!

Den kræver 12 uger fra frø for at fuldføre sin cyklus og være klar til høst. Det er alt i alt en meget taknemmelig og let-at-dyrke cannabis.

I løbet af blomstringen producerer den kompakte og hårde, krystalliserede topskud, ideelle til forskellige ekstraktioner. Krystallerne er velegnet til bubble hash-udtræk såvel som til rosin koncentrater.

Denne autoblomstrende version er lidt mindre dieselagtig i aromaen end dens fotosensitive modpart, men til gengæld beriget med delikate noter af vanilje. Når det gælder resten af egenskaberne, bevarer den disse, såsom det høje THC-indhold og den fremragende effekt.

Smagen og aromaen er er sød og minder om tulipaner ledsaget af imponerende diesel, benzin og cookies smag og cremet nuancer arvet fra Gelato og Sherbert.

Det indeholder høje cannabinoider niveauer (gennemsnitlig 15-20% THC), hvilket giver en meget potent effekt

Specifikationer

Type/køn: Feminiserede autoblomstrende

Genotype: Indica/Sativa-hybrid

Område: Indendørs, udendørs & drivhus

Højde: 50-100 cm

Høsttidspunkt fra frø: 77-84 dage

Udbytte: 400-500 g/m2 (indendørs) 50-100 g/plante (udendørs)

THC-indhold: 15-20% i gennemsnit, men kan komme over +20%

CBD-indhold: Lavt

Varenummer (SKU): WXB8YF51CY Categories: , ,
0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen