Auto Kerosene Krash

Feminized Autoflowering
Balanced effect
THC
High Yield

689,00 kr.1.349,00 kr.

Auto Kerosene Krash cannabisfrø fra Dutch Passion er en Indica/Sativa-hybrid, afledt ved krydsning mellem Kerosene Krash x (Kerosene Krash x Auto Gluberry O.G.).

Resultatet er på alle måder en imponerende cannabis, der har vundet adskillige priser. Den kan prale af et ekstremt højt THC-indhold og en vanvittig krystalproduktion, ledsaget af en kompleks terpen-profil og gennemtrængende aroma.

”Kerosene” betyder petroleum på engelsk, og er ifølge Dutch Passion én af deres absolut mest aromatiske cannabissorter nogensinde.

Vælg pakkestørrelse
689,00 kr.
1.349,00 kr.
Tilføj til ønskeliste
Tilføj til ønskeliste

Beskrivelse

Auto Kerosene Krash er en fremragende, potent, produktiv, energisk, hurtigblomstrende, lille/medium-størrelse cannabis, der udvikler en relativt kompakt struktur med god afstand mellem stængelleddene og kæmpe topskud.

Topskuddene er stenhårde og totalt dækket af en overflod af skinnende krystaller med den mest fantastiske aroma.

Dens struktur med ét stort hovedtopskud omkranset af adskillige sidegrene af moderat højde, gør den velegnet til SCROG og SOG. Eftersom den ikke strækker sig særlig meget under blomstringen (dette begrænser sig generelt til uge 2-3), anbefales det, at give den en lidt længere vegetativ periode end normalt.

Det er en hurtigblomstrende sort med en gennemsnitlig høsttid på 12 uger fra frø.

Den overdådige krystalproduktion og attraktive terpen-profil, gør den ideel til udarbejdelse af ekstraktioner af højeste karat.

Benyttelse af et godt – ekstra stort – aktivt kulfilter er nødvendigt, hvis man ønsker at være diskret omkring dyrkning af denne intense plante.

Smagen og aromaen er dyb, gennemtrængende og kompleks, og beskrives som en unik blanding af diesel og jord med strejf af citrus og søde frugter.

Effekten er hårdtslående, øjeblikkelig og langtidsvarende. Den har en god balance og giver en behagelig, afslappende følelse i både krop og sjæl på samme tid. Man skal dog passe på med at indtage større mængder (medmindre man vil tilbringe resten af dagen i sofaen), da den som nævnt er virkelig potent.

Specifikationer

Type/køn: Autoblomstrende feminiserede

Genotype: Indica/Sativa-hybrid

Område: Indendørs

Højde: 50-100 cm

Høsttid fra frø: 84 dage

Udbytte: XXL (400-500 g/m2)

THC-indhold: +20%

CBD-indhold: 0.25%

Varenummer (SKU): 9TW1TLQ7K7 Categories: , ,
0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen