The Beast

Feminized photoperiod
Indica effect
THC
High Yield

99,00 kr.399,00 kr.

The Beast minder på mange måder om den klassiske Big Bud – kendt for at producere kæmpe topskud og give et stort afkast på en kort tid. I modsætning til Big Bud udviser The Beast dog en ekstrem grad af trichom krystallisering.

Vælg pakkestørrelse
99,00 kr.
179,00 kr.
399,00 kr.
Tilføj til ønskeliste
Tilføj til ønskeliste

Beskrivelse

Kommerciel blomstermaskine med ekstrem krystallisering – photoperiode monster

The Beast minder på mange måder om den klassiske Big Bud – kendt for at producere kæmpe topskud og give et stort afkast på en kort tid.

I modsætning til Big Bud udviser The Beast dog en ekstrem grad af trichom krystallisering. The Beast er meget mugresistens og tolerant over for varierende forhold og klarer jobbet selv under middelmådige forhold.

I samarbejde med en medicinsk cannabis producent kom ideen om at fremavle en sort med hurtig og gigant vækst der på relativ kort tid kan producere store mængder af blomster med høj THC indhold.

Vi valgte at benytte et gammelt Zenseeds kryds (Sweet Pink Grape x The White) kendt for ekstrem krystalproduktion og krydsede den med Copenhagen Kush – et potent kryds af Pre 98 Pakistani Kush og Krome White Triangle og resultatet blev The Beast.

Phenotyperne i The Beast udviser ekstrem grader af hybrid vigør, hvilket gør planten meget tolerant overfor sygdom og skadedyr. The Beast vil frem i verden og bør sættes i blomst ved 3 til 4 blad sæt. Planten laver et klassisk cali kush stræk, hvor sidegrene i de første 2 til 3 uger hurtigt vokser og bliver lige så høj som hovedeskuddet. Sorten egner sig godt til både sea of green (SOG) og low stress training (LST). Terpene profilen domineres af Limonene og Myrcene og har en cremet og kraftig kush aroma og smag. Effekten er hårdtslående og ikke for nybegyndere, med THC indhold på 30%.

Specifikationer

Type/køn: Feminiserede fotosensitiv

Genotype: Indica-dominant

Område: Indendørs

Højde: 100-160 cm (indendørs)

Blomstringstid: 70-80 dage

Udbytte: 800 g/m2

THC-indhold: +30%

CBD-indhold: 0%

Varenummer (SKU): 8K9F1CY4NJ Categories: , ,
0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen