Copenhagen Kush S1

Feminized photoperiod
Indica effect
THC
High Yield

99,00 kr.399,00 kr.

Copenhagen Kush S1 er en ganske særlig pheno af den originale Copenhagen Kush, fundet af Tim Berry. Tim Berry er en international anerkendt ekstraktions kunstner der har vundet forskellige cups med ekstrakter.

Vælg pakkestørrelse
99,00 kr.
179,00 kr.
399,00 kr.
Tilføj til ønskeliste
Tilføj til ønskeliste

Beskrivelse

English Cut – mild smag kraftig indica effekt – Cannabis Cup Winner

Copenhagen Kush S1 er en ganske særlig pheno af den originale Copenhagen Kush, fundet af Tim Berry. Tim er en international anerkendt ekstraktions kunstner der har vundet forskellige cups med ekstrakter produceret på en sjælden phenotype fundet i en pakke Copenhagen Kush frø -kendt som the English cut.

Vi har nu krydset the English cut med sig selv og produceret en S1 version af det originale cut. S1 versioner er identiske kopier af sig selv og derfor er Copenhagen Kush S1 planter meget ens og mindre meget om den originale stikling. Blomstringstiden er kort og efter 8 ugers blomst er blomsterne overmodne og klar til høst.

Selve blomsterstanden er nærmest uden pistiller men består næsten kun af tykke opsvulmede calyxer. Copenhagen Kush S1 er mild i sin duft og dens krydret sødme har noter af jordbær.

Et specielt træk ved Copenhagen Kush S1 er at blomsterne ved tørringen har en høj tendens til at der trænger en honning gul sirup ud fra friske snit flader, slut resultatet er små dråbeformede harpiks kugler af koncentreret sirup.

Specifikationer

Type/køn: Feminiserede fotosensitiv

Genotype: Indica-dominant

Område: Indendørs

Højde: 80-120 cm (indendørs)

Blomstringstid: 56-68 dage

Udbytte: 700 g/m2

THC-indhold: +28-30%

CBD-indhold: 0%

Varenummer (SKU): JRLZMLBHRY Categories: , ,
0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen