Copenhagen Kush Project

Feminized photoperiod
Indica effect
THC
High Yield

99,00 kr.399,00 kr.

Copenhagen Kush Project er resultatet af en årelang jagt efter de rigtige gener til at skabe den oprindelige Copenhagen Kush – der var et af vores flagskibe da vi gik under navnet Zenseeds.

Vælg pakkestørrelse
99,00 kr.
179,00 kr.
399,00 kr.
Tilføj til ønskeliste
Tilføj til ønskeliste

Beskrivelse

En af de bedste indica sorter – Ultra høj THC – Cannabis Cup Winner – The flagship is back

Copenhagen Kush Project er resultatet af en årelang jagt efter de rigtige gener til at skabe den oprindelige Copenhagen Kush – der var et af vores flagskibe da vi gik under navnet Zenseeds. Efter et indbrud i vores frøbank blev de originale gener stjålet, men via gode kontakter i avlsmiljøet i både ind- og udlandet der havde holdt på den originale genetik, er det efter en del år lykkets os at genskabe den Originale Copenhagen Kush.

Ved at krydse The English Cut ind i 2 andre pragt eksemplarer af Copenhagen Kush- der begge producere gigantiske topskud, er der garanti for høje afkast af ultra primo old school Kush. Effekten af Orginal Copenhagen Kush er også bevaret – en hårdtslående afghanske indica effekt, skabt til indica fans.

Copenhagen Kush er en trichomes maskine og selv bærerblade bliver hvide og dækket af fede krystaller med kraftig og tung hashish aroma. Sorten egner sig godt til at producere ekstrakter og og har vundet priser som f.eks Master’s Cup i Barcelona.

Specifikationer

Type/køn: Feminiserede fotosensitiv

Genotype: Indica-dominant

Område: Indendørs

Højde: 80-120 cm (indendørs)

Blomstringstid: 70-75 dage

Udbytte: 800 g/m2

THC-indhold: +30%

CBD-indhold: 0%

Varenummer (SKU): T46KKPXEU9 Categories: , ,
0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen