Blue Cheese Automatic

Feminized Autoflowering
Indica effect
Strong Aroma

269,00 kr.

Blue Cheese Automactic cannabisfrø fra Big Buddha Seeds er en Indica-dominant sort, afledt ved krydsning mellem Blue Cheese og en tredjegeneration Big Buddha Automatic.

Som navnet afslører er det kort sagt den autoblomstrende version af Big Buddhas verdensberømte Blue Cheese.

Den er en storfavorit blandt mange medicinske, såvel som rekreationelle brugere, der elsker dens unikke smag og potente, fremragende Indica-effekt.

Vinder af andenpladsen i kategorien “Best Hydro” ved Spannabis 2013.

Vælg pakkestørrelse
269,00 kr.
Tilføj til ønskeliste
Tilføj til ønskeliste

Beskrivelse

Blue Cheese Automatic er en skøn, let-at-dyrke, hårdfør, produktiv, lille/medium-størrelse cannabis, der ofte tilegner sig med blålige nuancer i løbet af blomstringen. Den producerer saftige mellem-store topskud, der er dækket af super aromatiske krystaller.

Den trives ved alle dyrkningsmetoder; både i jord og hydroponisk, og er tillige modstandsdygtig over for fugtrelaterede problemer.

Smagen og aromaen er yderst udtrykt og typisk Cheese og virkelig ”dank”. Den har søde, frugtige undertoner af Blueberry. Effekten er potent og har en snigende karakter. Den starter langsomt cerebral og giver en klarsynet, glædesbringende følelse med små skud af høj energi. Denne går over i en stærkt afslappende fornemmelse, der hurtigt får hele kroppen til at slappe fuldstændig af.

Den er perfekt til at slappe af på efter en hård dag; enten alene eller sammen med venner.

Terapeutisk ses Blue Cheese ofte anbefalet til personer med stress, depression og angst. Den skulle efter sigende også have gode egenskaber mod PTSD og bipolar lidelse. Personer med kroniske smerter, og stress forårsaget af disse, skulle også have gavn af dens afslappende effekt, da den både reducerer stressen, og nedsætter spændingen i kroppen, så smerterne mærkes mindre.

Specifikationer

Type/køn: Feminiserede autoblomstrende

Genotype: 75% Indica / 25% Sativa

Område: Indendørs

Højde: Lille/medium (60-120 cm)

Blomstringstid fra frø: 75-95 dage

Udbytte: 40-150 g/plante (400-500 g/m2)

THC-indhold: Moderat/højt

CBD-indhold: Lavt

Varenummer (SKU): 84ULB11U4Y Categories: , , ,
0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen