Watermelon Zkittlez

Feminized

99,00 kr.789,00 kr.

Watermelon Zkittlez fra Barneys Farm: Denne vidunderligt afbalancerede hybrid udviser tunge sativa vækst mønstre, der er med til at gøre hende til en kraftig produktions fabrik, hvor nogle avlere er i stand til at opnå mere end 1 kg pr. Plante, når de behandles med kærlighed! Indendørs omkring 550 g / m2. En forfriskende og stærkt energi givende effekt kommer fra prøveudtagning af denne vidunderlige rose af en cannabis stamme.

Vælg pakkestørrelse
99,00 kr.
269,00 kr.
419,00 kr.
789,00 kr.
Tilføj til ønskeliste
Tilføj til ønskeliste

Beskrivelse

WATERMELON ZKITTLEZ fra Barney’s Farm

Smuk og duftende, vandmelon Zkittlez vil blænde dig med sine positive effekter, der antænder din krop og sjæl. En rigtig tonic til dagens stress og problemer. Hun får dem til at forsvinde i en sky af røg, som ved magi.

Før 63 dage er gået, vil denne skønhed starte i blomst som en raket, der producerer tårnhøje cola fyldt med skud, der hænger i mængder fra hver gren. Uforglemmelige dufte dukker op gennem blomstrings processen og de forskellige faser af tørring.

Den muntre og glade indvirkning fra vandmelon smeltet sammen med vores fantastiske Zkittlez giver en helt fantastisk og frugtagtig cannabis oplevelse, der får dig til at komme tilbage for mere og mere.

Specifikationer

Type/køn: Feminiserede

Genotype: 55% Indica / 45% Sativa

Område: Indendørs

Højde: 120-140 cm

Blomstringstid: 59-63 dage

Udbytte: 500-550 g/m2

THC-indhold: 26%

CBD-indhold: Lavt

Varenummer (SKU): IKTTDLVWRV Categories: , , , , ,
0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen