Skywalker OG Auto

Feminized Autoflowering
Balanced effect
THC

107,95 kr.746,95 kr.

Skywalker OG super auto er ankommet, spræng dig igennem dagen med denne fremragende autoflowering cannabissort. Din lysværd vil banke og blinke, når du oplever Skywalker og frigør styrken for første gang.

Vælg pakkestørrelse
107,95 kr.
423,95 kr.
746,95 kr.
269,95 kr.
Tilføj til ønskeliste
Tilføj til ønskeliste

Beskrivelse

SKYWALKER OG AUTO

En favorit i laboratoriet, avlet i vore lab og blev testet i sig selveste TONI13, og på grund af de fremragende resultater blev det besluttet at frigive den i autoflowering-format til hele verden.

Denne aromatiske autoflower sprænger bogstaveligt talt ud i et fyrretræs juletræ på blot 70-75 dage fra frø og producerer en overflod af strålende kushy blomster, som drypende med skinnende THC-krystaller. Forvent en endelig højde på op til 1.2 meter. Oplev spændingen ved denne amerikansk genetik ‘Skywalker OG’, som levere denne forbløffende autoflower-pakke på 23% THC fra teamet på Barneys Farm.

Vær dog opmærksom på sensorisk overbelastning, da Skywalker OG kan være en ganske spændende oplevelse, hvis du ikke er klar til den fulde skala af ro i sindet, den kan indlede. Forvent fuld kropsafslapning og mental klarhed, ofte med gennembrudte indsigter og erkendelser. Gå ikke glip af denne udsøgte lille skønhed af en autoflower.

Specifikationer

Type/køn: Feminiserede Autoblomstrende

Genotype: 75% Indica / 25% Sativa

Område: Indendørs og udendørs

Højde: 80-90 cm

Blomstringstid fra frø til høst: 65-70 dage

Udbytte: 450-500 g/m2

THC-indhold: 23%

CBD-indhold: Lavt

Varenummer (SKU): OQ36Q232UU Categories: , ,
0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen